≫ 

Alarmantno stanje u Borči: Vatrogasci i komunalne službe na nogama, i dalje aktivan "crveni alarm"

U samo dva sata palo je 100 litara kiše, što je daleko veći obim nego za vreme poplava 2014. godine

  • 31

Nakon večerašnjeg nevremena na levoj obali Dunava uključujući i najveće rubno naselje Borča, usled poplava nastalo je faktički vanredno stanje.

- Ekipe vatrogasaca i komunalnih preduzeća su na terenu. I dalje je na snazi crveni meteoalarm. U samo dva sata palo je 100 litara kiše, što je daleko veći obim nego za vreme poplava 2014. godine - kazao je gradski sekretar za poslove odbrane, vanrednih situacija, komunikacije i koordinaciju odnosa sa građanima Darko Glavaš.

poplava borca Foto: Telegraf

Kako preosi "Lobi info" ulice, automobili, dvorišta, bašte, podrumi, kuće u Borči, Krnjači, Ovči su pod vodom usled obilne kiše.

poplava borca Foto: Telegraf

Pod vodom su okretnica autobusa u Centru 3, ulica Bele Bartoka i Bratstva i jedinstva kod OŠ Jovan Ristić i vrtića Ježurko, ulice u Centru 2, Popova bara, Pretok, Krnjača, Ovča…

Video: Nevreme je napravilo haos širom Beograda

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ljubo

    23. jun 2019 | 23:30

    Zatrpani kanali da bi pojdinci prosirili placeve su deo uzroka poplava.Hoce li se jdnom drzati one izjave.Bolje spreciti nego leciti.sad su mnogi od nas izhubili ssav svoj trud u par sati.kad ce komunalna ispekcija da se pocne da bavi ozbiljnijim stvarima a ne da juri starce po pijacama.

  • Brost

    23. jun 2019 | 22:48

    Koga briga za Borču, za Kosovo, za Beograd, za Srbiju? Očigledno - nikog.

  • Severac

    23. jun 2019 | 22:25

    H A R P .... tačka !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA