≫ 

Ovako je počeo horor na Dorćolu: Zakucao se u auto na raskrsnici i pobegao tražeći pištolj i hekler

Saobraćajka se dogodila na raskrsnici na Dorćolu, kada je vozilo francuskih tablica udarilo u kola kojima je upravljala žena, pa se zakucalo u još dva vozila

  • 64

Nesreća u Ulici Strahinjića bana na Dorćolu dogodila se u 18.20 časova, kada je jedno vozilo udarilo u dva parkirana automobila, a jedan od njih potom je uletelo u baštu obližnjeg kafićaporušio stolove i stolice na kojima su sedeli gosti i povredio četvoro ljudi, među kojima i dete.

Reporteru portala Telegraf.rs, koji se nalazio na licu mesta, porodica devojke koja je učestvovala u sudaru otkrila je kako je do nesreće zapravo došlo.

Sve je počelo na raskrsnici Ulica kneginje Ljubice i Strahinjića Bana. Devojka E. K. je stala na znak stop i kada je videla da trenutno nema vozila sa bočnih strana, lagano je pokrenula vozilo iz prve brzine.

Strahinjica Bana, saobracajna nesreca Jedno od parkiranih vozila uletelo u baštu kafića; Foto:; Telegraf.rs

Međutim, u tom trenutku odjednom se stvorio automobil francuskih registarskih oznaka koji se kretao velikom brzinom. Pokušao je da zaobiđe njeno vozilo, ali je udario u prednji deo, razvalio branik i nastavio desetak metara napred, očešao drvo i potom napravio karambol.

Udario je u dva parkirana vozila, zgužvao zadnji deo "zastave 101" i odgurnuo jedan crni automobil između bašte kafića i ulaza.

Strahinjica Bana, saobracajna nesreca Foto:; Telegraf.rs

Dvojica muškaraca u automobilu sa francuskim tablicama potom su pretila su ženi sa kojom su se sudarili i spominjali da imaju oružje.

Spominje se da je pre bekstva jedan od njih pokupio oružje, govoreći: "Gde mi je pištolj, gde mi je hekler?"

Strahinjica Bana, saobracajna nesreca Nesreća se dogodila u ulici Strahinjića Bana; Foto: Mateja Beljan

Policija je zatekla smao jednog muškarca, Nemanju Dž, dok je drugi pobegao i ispituje ko je od njih dvojice bio za volanom automobila.

Nemanju je policija ispitivala na licu mesta, ruka mu je bila krvava, i pošto se požalio da mu je loše, po njega je došla Hitna pomoć. Po svemu sudeći on je prošao samo sa ogrebotinama, jer se sve vreme normalno šetao i sedeo, dok je razgovarao sa policajcima.

Njemu nije bilo dozvoljeno da koristi mobilni telefon, niti da daje izjave za medije.

Komentarisao je samo da su "svedoci lažni" i da je prava istina potpuno drugačija.

Strahinjica Bana, saobracajna nesreca Sve je počelo na ovoj raskrsnici... Foto:; Telegraf.rs

Jedna od konobarica iz obližnjeg kafića rekla je da je začula snažan prasak, dok su i drugi očevici potvrdili da je puklo "kao da je neko srušio zgradu".

Dete prema izjavama očevidaca nije bilo teško povređeno, za razliku od njegovih roditelja. Jedan od povređenih bio je doslovno zarobljen između stolova i zida.

Dve osobe su završile na reanimaciji.

(M.B.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ceki

    27. jun 2019 | 22:03

    Umalo da strada cela srecna porodica zbog bahate gamadi,a gnjide jos i oruzje nose kroz grad. Pa ako kolima ne ubiju nikoga,onda daj hekler. Oa sta ta nasa Policija pretresa,ljudi moji👏👏👏

  • Grobbelaar

    27. jun 2019 | 21:56

    Uništen skupoceni BMW, još 3 auta oštećena, troje povredjeno (nadam se lakše) epilog je današnjeg divljanja bahatog vozača u sred dana u centru grada. Ovakvo ponašanje se mora drakonski kazniti. 5 godina robije + još koja za bežanje sa mesta udesa, upućenih pretnji i nošenje oružja bez dozvole. Samo ozbiljnim robijama se može koliko-toliko suzbiti ovakva bahatost maminih i tatinih sinova, a ne da se izvlače sa nanogicama i kućnim pritvorima.

  • E ovako

    27. jun 2019 | 22:34

    Svi imaju oružje, samo ja nemam. 😠

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA