Jednostavno i brzo plaćanje parkiranja uz Pripejd parking karticu

Da li ste znali da u garaže i parkirališta, kojima upravlja JKP  „Parking servis“ Beograd, možete ući i izaći samo sa jednom karticom? Bez keša, platnih kartica i čekanja u redu! Ovo je nova, nedavno uvedena usluga plaćanja parkiranja ovog beogradskog komunalnog preduzeća

  • 1
Pripejd parking kartica Foto: Telegraf

Pripejd parking kartica je vrednosna parking kartica, koja omogućava jednostavno i brzo plaćanje parkiranja, na čak 21 parkiralištu i garaži, kojima upravlja „Parking servis“.

Kartica se kupuje na blagajnama garaža i parkirališta, kao i u poslovnicama Korisničkog servisa, po ceni od 650 dinara, a zatim se dopunjava kreditom, koji ne može biti veći od 9.990 dinara.

Ukoliko se kartica personalizuje, može se, osim na blagajnama i naplatnim stanicama, dopuniti i elektronskim putem. Personalizacija kartice se obavlja na portalu „Parking servisa“, a njome korisnici ostvaruju i popuste od 5% ili 10% na vrednost uplaćenih sredstava.

„Parking servis“ je Pripejd parking karticom omogućio korisnicima da uštede svoje vreme, jer ne čekaju u redu ispred blagajne ili naplatne stanice, već samo ulaze i izlaze iz parking objekata prislanjajući karticu na ulazno-izlazni automat.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Djura Tzar

    5. jul 2019 | 20:00

    Zasto se placa kartica? To je u nabavci 17 centi!!! Zar nije poenta ljudima dati to da koriste a ne da zaradjujete 50 puta na jednom parcetu plastike. Sramota. Srbija

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA