≫ 

Fotografija iz naše Hitne pomoći obići će svet: Iza njihovih pogleda krije se najlepša priča (FOTO)

Radnica ove ustanove fotografisala je zaljubljeni par koji je 50 godina zajedno, a sada su zajedno došli da bi suprug dobio terapiju

  • 3
Hitna, zaljubljeni par, supružici Foto: Facebook/Svetlana Milanov

Fotografija na kojoj muškarac leži u bolničkom krevetu Gradskog zavoda za hitnu medicinsku pomoć u Beogradu, a njegova supruga stoji pored njega, pružajući mu podršku, raznežila je sve na društvenim mrežama.

Radnica ove ustanove fotografisala je zaljubljeni par koji je 50 godina zajedno, a napisala je da se njih dvoje još oslovljavaju sa "ljubavi" kao prvog dana.

- Zabrinutost i suze zbog njegove dijagnoze koje se plaši. Nestrpljivo iščekuje i osluškuje sve što se dešava iza zatvorenih vrata ambulante Hitne pomoći - napisala je radnica.

A onda kada je medicinsko osoblje dozvolilo da ponovo bude sa svojim suprugom, njenoj sreći nije bilo kraja. Uz njega je stajala dok su ga doktori opservirali nakon terapije.

Tada su usledile suze radosnice. Supruga nije mogla da sakrije, jer se njena ljubav osećala mnogo bolje. Počela je da ga grli i ljubi.

Vremešni par prvo je ulepšao dan zaposlenima u Hitnoj pomoći, a potom i svima koji su videli objavu na Fejsbuku jer je teško da prava, iskrena ljubav ne izmami osmeh, naročito u vremenu kada se čini kao da njenu vrednost mnogi zanemaruju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mara

    9. jul 2019 | 11:43

    Ovako cu i ja kad se zaljubim, bice zauvjek😍😍😍

  • Mery.Loo

    9. jul 2019 | 14:26

    Čim su imali vremena da se fotografišu... nije mu ništa.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA