Letelo perje u beogradskom autobusu 87: Žene se čupale, tukle i vukle, vozač ih razdvajao (VIDEO)

Vozač sa linije 87 morao je da interveniše, iako mu to sigurno nije u opisu posla

  • 12

Posle nek neko kaže da je lak posao vozača gradskog autobusa! Mnogi su "popili" batine, zovu ih kolegama, majstorima, a bogami i kumovima, kad treba da se otvore vrata van stanice. Moraju da poznaju grad kao svoj džep, jer se svako malo pojavi putnik koji ne zna gde treba da ide, pa su vozači nešto poput GPS-a. A o tome koliko ih psuju, znani i neznani, upoznati ste i sami, ako se vozite javnim prevozom.

Tako je vozač sa linije 87 (Čukarička padina-Banovo brdo) bio nešto poput policajca, pa je morao da interveniše u svom vozilu, iako mu to sigurno nije u opisu posla. O čemu se tu zapravo radilo znaju samo vozač i ovo nekoliko žena oko njega. Možda je, doduše, čuo i ceo autobus zbog čega je nastalo "čerupanje".

tuca u autobusu gsp Vozač razdvajao zaraćene strane, Printskrin: Instagram/Radomir Lale Kostić

Tek vozač je autobus parkirao na stanici i stao između žena ne bi li ih razdvojio. Jedna je drugu čupala za kosu, a ni ova počupana nije ostala dužna. Tu se umešao vozač, pa odbranio počupanu ženu. Tu je i treća ženska osoba, a čini se kao da se otimaju oko nečega. Iza njih, kao da ima i "navijača" koji potpiruju vatru.

Čini se da obe stoje u delu autobusa "rezervisanom" za kolege i poznanike vozača, kod prvih vrata i to onog dela koji se nikad ne otvara, pa nam je palo na pamet da su možda u pitanju kontrolorke ili bar poznanice vozača.

Nadamo se samo da ostali putnici nisu dugo trpeli zbog ove ženske čarke.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA