≫ 

Očevici otkrili jezive detalje eksplozije u autobusu 78: Kompresor ženi unakazio lice, krv liptala

Imala je otvorenu posekotinu na glavi i sva je bila krvava, ispričali su očevici

  • 9
Eksplozija autobusa na Dedinju, Dedinje Foto: Nikola Tomić

Jezive scene povređenih putnika iz autobusa na liniji 78, u kom je juče eksplodirao kompresor za vazduh, očevici ovog nemilog događaja pamtiće dok su živi. Najgore je, kažu, prošla žena kojoj je kompresor unakazio lice!

Prema rečima očevidaca, detonacija je bila toliko jaka da su radnici obližnjeg magacina odmah istrčali da pomognu povređenima.

Eksplozija autobusa na Dedinju, Dedinje Foto: Telegraf.rs

- Nešto pre 11 sati čuo se stravičan prasak! Istrčao sam iz magacina da vidim šta se desilo i video autobus na kojem je bilo razbijeno staklo i srču svuda oko njega. Putnici iz autobusa su zapomagali pa smo odmah pojurili da pomognemo - priča jedan od očevidaca.

Kako je naveo, tada su ugledali ženu kojoj je celo lice bilo obliveno krvlju.

Eksplozija autobusa na Dedinju, Dedinje Foto: Nikola Tomić

- Imala je otvorenu posekotinu na glavi i sva je bila krvava od rane! Srećom, bila je svesna i prisebna, a mi smo joj odmah stavili obloge na ranu i masirali je sve do dolaska Hitne pomoći - dodaje on.

Na samo metar od kompresora sedela je i majka sa bebom, ali one, na sreću, nisu povređene.

Eksplozija autobusa na Dedinju, Dedinje Foto: Nikola Tomić

Podsetimo, šest žena je povređeno kada se juče, u 10.56 u Ulici neznanog junaka dogodila eksplozija u autobusu. Povređeno je šest žena, a na licu mesta su bile tri ekipe hitne pomoći.

Kako se na fotografijama vidi, autobus je unutra potpuno uništen, sedišta su dignuta u vazduh, a bočna stakla su popucala. Sa krova autobusa otpali su delovi i pali na sedište.

VIDEO: Eksplodirao kompresor vazduha u gradskom autobusu

(Telegraf.rs/Srpski telegraf)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ra.v

    31. jul 2019 | 06:57

    i ikrbusovi autobusi imaju boce za vazduh ali u podu autobusa tako da je oakav slucaj nemoguc.radim u gsp 30 godina i nismo imali takav slucaj sa cesto kujenim ikarbus

  • pera

    31. jul 2019 | 06:08

    Ama me terajte nas da kupijemo bus plus ustvari meni firma sama uzima a idem kolima vec 7 hodina nisam usao u autobis bolje da dam zvecanskoj 3590

  • Gale

    31. jul 2019 | 08:15

    Srpski sportisti prvi put u za šezdeset godina dugoj istoriji Letnje univerzijade nisu učestvovali na ovoj manifestaciji u Napulju jer Ministarstvo sporta nije uplatilo potreban novac na račun Univerzitetskog sportskog saveza Srbije.Novac je pokraden!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA