Beograđanin u autobusu pokazao devojci 10 cifara na mobilnom, sledila se kad je shvatila šta želi

Ovakva situacija svakoj ženi zagorčala bi putovanje

  • 40

Nepoznati čovek sedeo je u autobusu na liniji 29 ispred jedne devojke. Gledao ju je, gledao, a potom na svom telefonu ispisao svoj broj i okrenuo ekran ka njoj. Na kraju, i sam se okrenuo i pogledao je čežnjivo.

Jezivo i neprijatno, rekla bi svaka žena koja bi se našla na sedištu iza njega. Nametljivo i čudno svakako, ali praktično bez dokaza da je reč o seksualnom uznemiravanju. Jednostavo, situacija je sama po sebi toliko neprijatna, da bi svakoj devojci pokvarila dan i naterala na razmišljanje: "Da li me je manijak zapamtio?"

- Dakle, scena juče u 14.30 u 29, nema nikoga okolo, a neki čovek seo ispred, pa je prvo blenuo u mene a onda mi je poturao pod nos telefon na kom je otkucao svoj broj verovatno. I tako od ATŠ-a do Terazija - napisala je ona na tviteru.

Naravno, imala je prilike da se od Arhitektonske škole do Terazija i sama pomeri, ali, pitanje je da li bi i potencijalni manijak ustao i krenuo za njom. To bi svakako bilo još gore od ovog "poturanja" broja telefona.

U videu na početku teksta pogledajte kako je sve izgledalo.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zoran

    2. avgust 2019 | 11:51

    Bože koja glupost, gde je tu seksualno uznemiravanje, pre je suptilno udvaranje. Jadni su sadašnji momci ne smeju devojkama ni da se nabacuju.

  • Dada

    2. avgust 2019 | 11:11

    Da ti je isti takav lik isto to uradio dok je upravo izasao iz nekog besnog BMW-a ili Mecke neke dala bi mu broj istog trena. Onda ne bi bilo "seksualno uznemiravanje". Al ovako posto je u gradskom prevozu manijak je.

  • Novan

    2. avgust 2019 | 11:59

    Pa da je imao iphone 10x i da je pokazao račun u banci umesto broja dotrčala bi mu u krilo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA