≫ 

Vučić obišao radove na Trgu Republike: Vesić mu pokazao gde će biti stanica metroa (FOTO)

Prema rečima gradskog menadžera Gorana Vesića, veći deo radova biće završen 1. septembra, ali će se odmah početi sa drugim

  • 12
TRG REPUBLIKE VUCIC Foto: Tanjug/Zoran Žestić

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić obišao je danas radove na Trgu Republike u Beogradu, sa gradonačenikom Beograda i njegovim zamenikom, Zoranom Radojičićem i Goranom Vesićem.

- Ovo izgleda divno. Kažu da je ova kocka oko 25 kilograma, to su kvalitetne i dobre ploče. Pogeledajte kako izgleda sada Trg - rekao je predsednik tokom obilaska.

Rekao je da je da je srećan što ćemo imati Trg kakav imaju svetske metropole i da je zahvalan radnicima koji vredno rade.

TRG REPUBLIKE VUCIC Foto: Tanjug/Zoran Žestić

- Drago mi je što sada sve više ljudi podržava rekonstrukciju, ali tako je bilo i sa Beogradom na vodi, u početku je podržavalo samo 27% građana, a sada je taj procenat 67% - rekao je predsednik Vučić i obećao da će rekonstrukcija Trga republike biti gotova do 1. septembra ili najkasnije 10. septembra.

Rekao je da zna da građanima smetaju ove gužve, ali da tako mora, da bismo imalo najlepši grad, kakav će Beograd biti kada se završe planirani radovi.

TRG REPUBLIKE VUCIC Foto: Tanjug/Zoran Žestić

- Očekujemo da se i Karađorđeva ulica otvori 1. septembra, ako uspemo i Topločin venac, biće i manje gužve. Onda nam ostaje kej na Promenadi. Sve spajamo sa Sajmom. Biće to najlepši kej u Evropi. Radimo fasade. Ove godine radimo nešto više fasada, sada je važno da taj zemusnki deo oživimo. Važno je da novi investitori krenu da rade novu zgradu Beobanke, jer se ta zgrada vidi iz različitih delova grada - rekao je predsednik Vučić i najavio da će država morati da pomogne i druge gradove, Valjevo, Užice, Sombor, Kikinda...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zoran

    3. avgust 2019 | 12:53

    Juce katastrofa od vremena a trola 40.bez klime,tramvaj 9.bez klime a sta nam ono obecase pre nedelju dana zbog ovakvo toplog vremena koliki procenat javnog prevoza mora da ima klimu??Vec zaboravljeno?? Zavrsavamo trg (ko zna kada)i vec otvaramo druga gradilista...Vesicu,Vesicu...???

  • Zeus

    3. avgust 2019 | 16:21

    Opet ove kocke, ceo grad ima da bude u njima, u čemu je fora?

  • Ujka Zitko PFK

    3. avgust 2019 | 10:22

    Malo je predsednik,pa je malo ministar saobracaja😂😂😂😂

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA