Iz VK Crvena zvezda poručili: Važno je sportske centre vratiti njihovoj nameni za koju su predviđeni

BVK Crvene zvezda pozdravlja napore grada Beograda da uredi probleme sa kojima se suočavaju sportski objekti u Beogradu, između ostalog i sportski centar "Milan Gale Muškatirović" - navodi se u saopštenju

  • 6
SRPC "Milan Gale Muškatirović" - bazeni 25. maj Foto: Facebook/SRPC "Milan Gale Muškatirović" - bazeni 25. maj

Posle preuzimanja Grada Beograd upravljanje nad bazenom i imovinom opštinskog javnog preduzeća SRPC Milan Gale Muškatirović, iz vaterpolo kluba Crvena zvezda su se oglasili saopštenjem.

- BVK Crvene zvezda pozdravlja napore grada Beograda da uredi probleme sa kojima se suočavaju sportski objekti u Beogradu, između ostalog i sportski centar "Milan Gale Muškatirović". Važno je sportske centre vratiti njihovoj nameni za koju su predviđeni. Godinama apelujemo da su sportski centri u unutrašnjosti Srbije u boljem stanju i funkcionalnoj upotrebi u odnosu na beogradske centre. Na bazenu MGM su zabetonirane rupe za ankere balona koje su sponzori kupili za Vaterpolo klub Crvena zvezda, nadamo se da je ovakvim postupcima neodgovornih upravnika došao kraj. Grad Beograd je uvek prepoznavao vrhunske rezultate u sportu i adekvatno kroz kategorizaciju nagrađivao postignute uspehe klubpova i pojedinaca koji se bave vrhunskim sportom. Očekuje nas bolja budućnost za vaterpolo sport u Beogradu- stoji u saopštenju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DLZ

    4. avgust 2019 | 15:14

    Cuj ove prepoznatljive uspehe u vaterpolu ..Nije danas 1.april..

  • Rade

    4. avgust 2019 | 15:28

    Državo sram te bilo! Pa gde je tu Partizan jedan od najboljih VK Klubova na svetu?! Partizan ima toliko domaćih i Evropskih trofeja i titula da se ne takmiči u narednih 50 godina ne može niko da ga stigne a kamoli prestigne. Partizan je PONOS SRBIJE ali neki to ne vole ali doći će i naše vreme samo polako!!! 💪💪💪🤛🤛🤛

  • Rade

    4. avgust 2019 | 16:45

    Čuj VK CZ ima nekom nešto da poruči!!! Pa kome i šta vi imate da poručite???!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA