≫ 

Raskrsnica ulica Starine Novaka, 27. marta i Kraljice Marije biće otvorena pre roka

Gradski sekretar za investicije je zahvalio svim građanima na strpljenju zbog gužvi koje su se stvorile usled velikih radova u gradu

  • 8
Marko Stojcic, urbanista, radovi, Beograd

Foto: Tanjug/SEKRETARIJAT ZA INFORMISANJE GRADA BEOGRADA

Raskrsnica ulica Starine Novaka, 27. marta i Kraljice Marije u punom profilu, sa po dve trake za svaki smer vožnje biće otvorena 15. na 16. avgust, što je 15 dana pre dogovorene dinamike, izjavio je gradski sekretar za investicije Luka Petrović.

On je čestitao izvođaču na odrađenom poslu i zahvalio svim radnicima na ogromnom trudu i angažovanju koji svakodnevno rade u tri smene, ne žaleći se na vremenske uslove kako bi radovi napredovali dogovorenom dinamikom.

- Najkasnije do 1. septembra, završavamo raskrsnicu sa Bulevarom Despota Stefana u punom profilu sa po dve trake za svaki smer vožnje, kako smo i rekli i sredinom septembra završavamo raskrsnicu sa Takovskom ulicom - rekao je Petrović.

Luka Petrović

Luka Petrović - Foto: sns.org.rs

On je dodao da deonica od Ulice Starine Novaka pa do Takovske, ako ne bude nekih nepredviđenih okolnosti, treba da bude pupuštena u saobraćaj 1. septembra.

- Kada su u pitanju dalje aktivnosti na gradilištu, 15. avgusta zatvaramo deo od Bulevara Despota Stefana do Drinčićeve ulice kao i desnu stranu raskrsnice sa Bulevarom Despota Stefana kako bi je završili do 1. septembra - rekao je Petrović.

On je zahvalio svim građanima na strpljenju zbog gužvi koje su se stvorile usled velikih radova u gradu.

- Naš cilj je da nam ulice i centar grada bude lepši i bezbedniji, ali čim budemo od prvog septembra pustili Trg Republike, Karađorđevu ulicu, kao i druge deonice koje se rade, biće mnogo manje gužve i saobraćaj će biti znatno rasterećen - istakao je Luka Petrović.

(Telegraf.rs/Beoinfo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Buda

    14. avgust 2019 | 17:00

    I pre roka će da se krpe.

  • Max

    14. avgust 2019 | 23:33

    Aj da vidimo i to cudo....I da vidimo hoce li biti manje guzve kad i otvorite ulice

  • ALO BRE

    14. avgust 2019 | 22:12

    KOJE BRE RASKRSNICE, KAD PUŠTATE SVE, ROK JE BIO 18 AVGUST. NEMA ŠANSE DA ZAVRŠITE DO NOVE GODINE, PSOVKA PSOVKA PSOVKA......PUNO PSOVKI dunđeri nesposobni

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA