Fasada sa zgrade na Zelenom vencu pala na devojku

Nesreća se dogodila oko 21 sat

  • 3

Na Zelenom vencu u Beogradu večeras je povređena devojka kada je na nju pao deo fasade sa obližnje zgrade.

- Primili smo poziv oko 21 čas, naša ekipa prevezla je devojku u Urgentni centar - rekli su za "Blic" iz Hitne pomoći, ali nisu mogli da daju informacije o težini povreda.

Inače, pre petnaestak dana stariji muškarac je teže povređen u Knez Mihailovoj ulici kada je na njega, dok se šetao sa unukom, takođe pao deo fasade.

(Telegraf.rs/Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sima

    18. avgust 2019 | 01:00

    Pa dokle bre vise?! Sram vas bilo, samo vi lickajte centar, rusite postojece i karaja nema haosu! Maltretirate gradjane, preskacu iskopine,jedva do posla stizemo a stare fasde padaju na ljude. I nikom nista!Ajmo, botovi, ako objave ovo uopste

  • Milic

    18. avgust 2019 | 07:14

    Povukla vlagu sa beograda na vodi ta fasada pa je pala a niko i ne odrzava to sve propada.

  • dmitra

    18. avgust 2019 | 10:12

    Licka fasade zbog Bg na vodi, da bi njega nalickao, a zgrade koje nisu u prvom planu mogu da se ruse i ubijaju neduzne . Smisljeno s nasim parama doteruje okolinu Bg na vodi da bi svoju investiciju ucinio pozeljnijom, a o nas trosak i neracionalno Dokaz su zgrade koje se obrusavaju na prolaznike a nalaze se u neposrednoj blizini Bg na vodi ali nisu vidljive otuda i s toga neinteresantne za renoviranje

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA