• 56

Dve žene opljačkale mamu sa detetom u Knez Mihailovoj: Obletale oko kolica i uzele novčanik (VIDEO)

Pogledajte šokantan snimak iz jedne od najprometnijih ulica u Beogradu. Majka je na trenutak ostavila kolica, okrenuvši se da pogleda artikal, kad je u trenutku opljačkana

  • 56

Beograđanka Irena Vučković opljačkana je danas u radnji "Aksesorajz" u Knez Mihailovoj ulici. Snimak koji nam je žrtva dva lopova poslala, pokazuje kako su njih dve sramno "napadale" kolica u kojoj je bilo Irenino dete (3) i novčanik.

U radnju su ušle odvojeno, a jedna od njih na glavi je imala kačket.

Pokradena žena okrenula je dete ka sebi, pa je dok je razgledala stvari, zadnji deo kolica bio dostupan jednoj od kradljivica. Potom su se odjednom obe prestupnice stvorile iza detetovih leđa. Pokušavale su i komešale se oko njih.

Opljačkana žena Comtrade koleginica

Irena se nada da će žene sa snimka biti ubrzo uhvaćene Foto: Telegraf

Irena koja je bila njihova meta nastavila je dalje razgledanje, a lopovi su sačekali prvi trenutak nepažnje - i uspele su.

Majka je na trenutak ostavila kolica i okrenula se da pogleda neki artikal, a žena sa kačketom samo je zavukla ruku u džep na kolicima i odnela novčanik.

- Inače pazim, okrećem se redovno i zaista vodim računa, ali eto taj jedan trenutak nepažnje me je skupo koštao. Znam da sam sama kriva, ali ne mogu da poverujem da su to uradile dve žene ženi: i to sa detetom - rekla nam je potresena Irena.

Ona je ceo slučaj prijavila policiji, kojoj je predala ovaj snimak. Čitavu situaciju odmah je alarmirala, jer su joj u novčaniku zdravstvena dokumenta deteta koje ima retku bolest.

- Na stranu novac i moja dokumentacija, kartice, ali ta procedura koju ću sad zbog detetove bolesti morati da prođem, već mi zadaje glavobolje. Mnogo me je iznerviralo kada su mi radnice rekle: pa to se dešava, nije ovo prvi put. Govorile su to tako nonšalantno kao da je normalno da vas neko usred prodavnice opljačka - priča Irena.

(S. Č)

Komentari

  • ANA

    Hit. Ova je idealna za lopove. Opljačkali bi je i u Berlinu i u Parizu. U tu torbu na kolica idu stvari tipa rezervne pelene, odeća, maramice, voda, a novčanik, telefon, ključeve od auta i stana svako normalan drži u torbi koju ima preko ramena/u ruci i sl.

  • Rajnhard

    Sramota za ovakve GMO majke. I nju OBAVEZNO da kazne, ostavila dete zbog neke krpice...

  • Krle

    Neko ih pokriva, imaju ledja za to sto rade!

Preporuka sa Weba

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima