≫ 

Dve žene opljačkale mamu sa detetom u Knez Mihailovoj: Obletale oko kolica i uzele novčanik (VIDEO)

Pogledajte šokantan snimak iz jedne od najprometnijih ulica u Beogradu. Majka je na trenutak ostavila kolica, okrenuvši se da pogleda artikal, kad je u trenutku opljačkana

  • 56

Beograđanka Irena Vučković opljačkana je danas u radnji "Aksesorajz" u Knez Mihailovoj ulici. Snimak koji nam je žrtva dva lopova poslala, pokazuje kako su njih dve sramno "napadale" kolica u kojoj je bilo Irenino dete (3) i novčanik.

U radnju su ušle odvojeno, a jedna od njih na glavi je imala kačket.

Pokradena žena okrenula je dete ka sebi, pa je dok je razgledala stvari, zadnji deo kolica bio dostupan jednoj od kradljivica. Potom su se odjednom obe prestupnice stvorile iza detetovih leđa. Pokušavale su i komešale se oko njih.

Opljačkana žena Comtrade koleginica

Irena se nada da će žene sa snimka biti ubrzo uhvaćene Foto: Telegraf

Irena koja je bila njihova meta nastavila je dalje razgledanje, a lopovi su sačekali prvi trenutak nepažnje - i uspele su.

Majka je na trenutak ostavila kolica i okrenula se da pogleda neki artikal, a žena sa kačketom samo je zavukla ruku u džep na kolicima i odnela novčanik.

- Inače pazim, okrećem se redovno i zaista vodim računa, ali eto taj jedan trenutak nepažnje me je skupo koštao. Znam da sam sama kriva, ali ne mogu da poverujem da su to uradile dve žene ženi: i to sa detetom - rekla nam je potresena Irena.

Ona je ceo slučaj prijavila policiji, kojoj je predala ovaj snimak. Čitavu situaciju odmah je alarmirala, jer su joj u novčaniku zdravstvena dokumenta deteta koje ima retku bolest.

- Na stranu novac i moja dokumentacija, kartice, ali ta procedura koju ću sad zbog detetove bolesti morati da prođem, već mi zadaje glavobolje. Mnogo me je iznerviralo kada su mi radnice rekle: pa to se dešava, nije ovo prvi put. Govorile su to tako nonšalantno kao da je normalno da vas neko usred prodavnice opljačka - priča Irena.

(S. Č)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bakica

    18. avgust 2019 | 16:08

    Sramota, brzobrazluk i drskost Sve su se žene obrukale, ove koje su ukrale novcanik i radnice koje su tako reagovale. A još ženi sa detetom. I, stalno se brane žene, kao da su sve postene. Nisu. Niti su svi muškarci loši a žene dobre i obrnuto nego ko je loš, loš je a ko je dobar, dobar je ps bio on muško ili žensko. Zato me nervira borba za žensku ravnopravnost.

  • Eto tako

    18. avgust 2019 | 17:28

    Mislite krađa kao borba za opstanak ?......ovde u Bgd čupaju najobičnije cveće i nose sa sobom a neće novac na izvolte.Ja ostavio metlu ispred objekta koji čuvam i dok odoh po đubrovnik....nema metle

  • D. M.

    18. avgust 2019 | 17:16

    Što ne prikazaste uveličane slike ove dve. Čisto ako ih slučajno sretnemo da ih pa ne znam, možda posavetujemo da to nije lepo što rade.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA