• 0

Karađorđeva se zatvara večeras: Detaljan spisak ulica kojima nećete moći ovog vikenda

Ovo potpuno zatvaranje ulice za saobraćaj bilo je neophodno zbog završavanja instalacija vodovoda, elektromreže i kontaktne mreže

  • 0

Karađorđeva ulica u Beogradu biće zatvorena za saobraćaj tokom vikenda zbog završetka radova, izjavio je pomoćnik gradonačelnika Andreja Mladenović.

Karađorđeva će biti zatvorena od večeras do ponedeljka, od Hercegovačke i Bulevara vojvode Bojovića, kao i spust sa Brankovog mosta, dok će Crnogorska ulica biti zatvorena dva dana duže od ostalih, odnosno i u ponedeljak i utorak.

Pop Lukina ulica neće biti zatvorena, već samo deo Crnogorske, od Pop Lukine do Karađorđeve, a zatvoren će biti i deo Pariske ulice, od Kneza Sime Markovića do Karađorđeve.

- Trenutno je stavljen prvi sloj asfalta, dok će za vikend biti urađeni i drugi slojevi. Ovo potpuno zatvaranje ulice za saobraćaj bilo je neophodno zbog završavanja instalacija vodovoda, elektromreže i kontaktne mreže, kako bi sve 1. septembra bilo spremno za otvaranje u punom profilu - rekao je Mladenović.

Prema njegovim rečima, ova zatvaranja su potrebna jer će i Crnogorska ulica, odnosno deo koji vodi ka Karađorđevoj, biti potpuno rekonstruisan sa skidanjem sloja asfalta.

- Kada Crnogorska bude zatvorena građani će moći da se spuste iz Ulice Kraljevića Marka u Karađorđevu - objasnio je pomoćnik gradonačelnika.

VIDEO: Užasna signalizacija radova na Ibarskoj magistrali

(Telegraf.rs)

Komentari

Preporuka sa Weba

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima