• 2

11 saobraćajki u toku dana u Beogradu, među povređenima ima i dece

U Surčinu je motorista udario u traktor nedaleko od mesta gde je, nešto ranije, došlo do sudara tri automobila

  • 2

Čak 11 saobraćajnih nesreća odigralo se u Beogradu u toku dana, zbog čega je Hitna pomoć imala pune ruke posla. Među povređenima je bilo i dece, no srećom većina učesnika u ovim nezgodama zadobila je lakše ozlede.

Dvoje dece od 16 godina i jedna žena od 40 povređeni su u sudaru tri automobila. Do nesreće je došlo u Surčinu, u ulici Jakovački kormadin, kod skretanja za Jakovo.

Sve troje prevezeni su na Bežanijsku kosu.

Nedaleko od mesta ove nesreće odigrala se još jedna kada je oko 16.40 stai u Glavnoj ulici u Bečmenu motorista udario u traktor. On je sa povredama  ekstremiteta takođe prevezen u KBC Bežanjiska kosa.

Ostale nezgode su, srećom, okonačne bez težih povreda učesnika.

(Telegraf.rs)

Komentari

  • Hitna pomoc!

    A niko ne spominje povređenu ekipu HITNE POMOCI u saobracajnoj nesreci, ljude koji stavljaju svoju glavu u torbu za zivote gradjana! Kad će neko da apeluje na vozače da obracaju paznju na sirene i plava svetla-lako se moze desiti da i neko vas bude u tim kolima! Mi jos uvek nemamo ZAKON o Hitnoj Pomoci- NEPOSTOJI !!! ili ovakvom praksom nateracete vozace iz Hitne da se vuku na pozive a to vam nije u interesu!

  • zak

    Pitam se samo sta ti ljudi rade kada su za volanom, toliko udesa to je neshvatljivo .to se moze i mora zaustaviti , zato je potrebno oduzimanje dozvola i brzo ce se opametiti.

Preporuka sa Weba

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima