• 2

Do 1. septembra prohodna Karađorđeva, Trg republike i još dve važne raskrsnice

Ovog vikenda Karađorđeva je potpuno zatvorena za saobraćaj

  • 2

Do 1. septembra tramvaji na linijama 2L i 11 ponovo će voziti Karađorđevom ulicom, kao i automobili, saobraćaj se vraća i na rekonstruisan Trg republike, a biće prohodne i raskrsnice Džordža Vašingtona i Bulevara despota Stefana, kao i Takovske i 27. marta.

- Urađen je asfaltni sloj u Karađorđevoj kod raskrsnice ulica Pariske i Sime Markovića. Trenutno se radi deo ulice do Brankovog mosta i da bi ovakvi radovi bili izvedeni bilo je neophodno da se zatvori ulica na dva dana, izjavio je pomoćnik gradonačelnika Andreja Mladenović za RTS.

On je naglasio da će Karađorđeva i danas biti zatvorena, dok će već od sutra biti vraćena na prethodni režim, što znači prohodnost ulice za saobraćaj od Brankovog mosta do Pariske ulice.

- Crnogorska ulica, koja se spušta od Brankovog mosta ka Karađorđevoj biće zatvorena još dva dana, jer se radi kompletna rekonstrukcija - rekao je Mladenović.

Pomoćnik gradonačelnika je najavio da će Karađorđeva od sledećeg vikenda, tj. od 1. septembra biti puštena za saobraćaj u punom profilu i da će naknadno biti uređeni trotoari.

- Ovom ulicom će već od sledećeg vikenda saobraćaj u punom profilu biti pušten što znači, trake za putna vozila i šine za tramvaje. Osim Karađorđeve od 1.
septembra za saobraćaj u punom profilu će biti pušteni i Trg republike, Topličin venac, raksrsnica Takovske sa Ulicom 27. marta, zatim raskrsnica Bulevara despota Stefana i Džordža Vašingtona, a već je puštena u rad raskrsnica Starine Novaka sa Ulicom kraljice Marije - precizirao je on.

VIDEO: Ovo je jednosmerna ulica u kojoj svi voze suprotno od propisa

(Telegraf.rs)

Komentari

  • DARKO 100%

    Postoje tri vrste ljudi:oni sto prave i rade nesto,oni sto nista nerade i treci oni sto se cude sta oni prvi rade

  • Djox

    Koje godine? Dve do tri ili 2019?

Preporuka sa Weba

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima