• 0

ZepTerra - Luksuz nadohvat ruke

Novi stambeno-poslovni kompleks ponudiće premium kvalitet, sofisticirani dizajn i raskošni park

  • 0

Novobeogradski Blok 65 odavno je postao poslovni epicentar prestonice, dok u poslednjih nekoliko godina, novim i modernim stambenim projektima, preuzima primat i kada je reč o savršenoj lokaciji za stanovanje. Jedan od najatraktivnijih stambeno-poslovnih kompleksa, ZepTerra, zauzeće svoje mesto u Bulevaru heroja sa Košara sa jedne i Ulice Tadije Sondermajera sa druge strane, na ukupno 100.000 metara kvadratnih, od kojih će čak 75.000 biti rezidencionalno.

ZepTerra će biti sinonim za spoj vrhunskog kvaliteta, savremenog i otmenog stila i zen filozofije.  Stanovi premium kvaliteta, struktura od dvosobnih do petosobnih, odisaće luksuzom i sofisticiranim dizajnom. Sve stambene jedinice biće pripremljene za brzo uvođenje, Smart house sistema, koji podrazumeva automatizovan i bežični način upravljanja kućnim uređajima, putem telefona ili tableta, kao i podešavanja vremenskog rasporeda za svaku od podržanih funkcija na tim uređajima.

Za sve koji uživaju u prirodi, miru i privatnosti, zelena oaza i raskošni park učiniće da na trenutak zaborave da su u centru svih dešavanja. Stanari u ZepTerri neće morati da brinu o parkingu, jer su obezbeđene podzemne garaže sa kontrolisanim pristupom, dok će dvadesetčetvoročasovni video nadzor i profesionalno održavanje činiti čitav kompleks bezbednim i sigurnim.

U drugoj fazi projekta, ZepTerra će biti bogatija za dodatni sadržaj poput velelepnog spa centra i profesionalno opremljene teretane. Roditeljima će svakodnevnica biti olakšana jer će vrtić u okviru kompleksa biti savršeno mesto u kojem će o njihovoj deci brinuti stručni vaspitači i animatori.

Da će ZepTerra kompleks postati idealno mesto za život govori i okolina koja ga okružuje. Blizina važnih ustanova, glavnih saobraćajnica, kafića, restorana, maloprodajnih objekata i tržnih centara olakšaće vašu svakodnevnicu i ispuniti slobodno vreme. Svim budućim stanarima koji vole relaksaciju i rekreaciju, nadohvat ruke biće i uređene obale reka, biciklističke staze, kao i mnoštvo sportskih sadržaja, što su samo neke od prednosti lokacije ovog novobeogradskog kompleksa.

Izgradnju impozantnog kompleksa ZepTerra, koja počinje krajem leta, garantuju dve investitorske kompanije, Zepter Group sa sedištem u Švajcarskoj i prisustvom u preko 60 zemalja, kao i Yihai Properties Group iz Hong Konga koji se na srpskom tržištu nekretnina pojavljuju prvi put. Zepter Group važi za jednog od najvećih investitora u našoj zemlji, ali i u regionu, koji je realizovao neke od najvećih projekata u segmentu hotelske industrije, kao i brojne moderne poslovne i stambene zgrade na najlepšim beogradskim lokacijama. Priznati investitor iz Kine, Yihai Properties Group, osnovan 1989. godine, u svoj bogati porfolio upisao je oko osam miliona izgrađenih kvadratnih metara, sa najvećim investicijama u Kini, Dubaiju i Njujorku. Ovaj priznati investitor izgradio je Yihai Garden u Pekingu, ali i ostale luksuzne objekte u većim kineskim gradovima, kao što je Šangaj, Hong Kong, Šenžen i Guangdžou.

Ekskluzivni zastupnik prodaje ovog stambeno-poslovnog kompleksa je vodeća konsultantska kuća za nekretnine CBS International, deo Cushman&Wakefield grupe.

(Telegraf.rs/PR)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima