≫ 

Popodnevni haos u Beogradu: Ako žurite, nikako ne idite ka Autokomandi i "Marakani" (FOTO)

Osim uobičajenog popodnevnog špica, velike gužve prouzrokovala je i atmosfera i dolazak navijača na utakmicu Crvena zvezda - Jang Bojs

  • 1
Guzva u saobracaju Osim uobičajenog popdnevnog špica, biće velika gužva oko Autokomande i Marakane zbog utakmice; Printskrin: naxi.rs

Beograđani vozači, kao i oni koji čekaju gradski prevoz muče muku sa gužvama koje prouzrokuju veliko kašnjenje na željenu destinaciju. Osim uobičajenog popodnevnog špica, saobraćaj remete i gužve koje se stvaraju zbog revanš meča plej-ofa za Ligu šampiona između Crvene zvezde i Jang Bojsa.

Građanima se savetuje da izbegavaju potez oko Autokomande, pošto navijači hrle ka stadionu "Rajko Mitić", gde će biti odigrana pomenuta utakmica.

Zvanično, neće biti zatvaranja ulicazbog  fudbalske utakmice koja je na programu od 21.00  na našem najvećem stadionu, ali Beograđani definitivno znaju da kada su u pitanju slične manifestacije, po pravilu nekoliko sati ranije dolazi do velikog saobraćajnog čepa oko Autokomande i zakrčenja Bulevara oslobođenja i okolnih ulica na Voždovcu.

Guzva u saobracaju Gužva na Gazeli u pravcu iz Novog Beograda; Printskrin: naxi.rs

Zbog lančanog sudara formirana je i kolona na auto-putu u pravcu ka Nišu, a situacija nimalo nije prijatna na mostovima.

U večernjim časovima kompletan potez od Slavije ka Autokomandi, kao i pravci ka ulicama Vojvode Stepe i Bulevaru oslobođenja ka Banjici biće potpuno ili delimično neprohodni, pa se građanima savetuje da zaobilaze taj deo grada ukoliko nemaju preku potrebu tuda da prođu.

Guzva u saobracaju Veliki čep na auto-putu kod Autokomande u pravcu ka Nišu; Printskrin: naxi.rs

Savetuje se korišćenje Bulevara kneza Aleksandra Karađorđevića, Južnog bulevara, Ustaničke ulice...

Problemi se očekuju u funkcionisanju linija javnog gradskog prevoza koji prolaze potezom od Slavije, preko Autokomande, ka Trošarini. Radi se o tramvajima 9, 10, 14, kao i autobusima 33, 36, 42, 47, 48, 59, 401, 402...

VIDEO: Ozbiljno velika gužva u gradu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA