≫ 

"Pauk" mu odneo auto u Beogradu, zvao Parking servis, psovao i vređao. Procurio ceo razgovor (AUDIO)

Pravo je čudo kako je zaposlena u Parking servisu ostala mirna na ovakve uvrede, bez odgovaranja ili spuštanja slušalice

  • 75

Radnica Parking servisa u Beogradu doživela je niz neprijatnosti u telefonskom razgovoru sa neimenovanim vlasnikom automobila marke "golf 2", nakon što je čovek pozvao da proveri šta je sa njegovim vozilom.

Muškarac je, naime, psovao i vikao jer nije pronašao svoj auto na mestu gde inače parkira, a njihov razgovor, koji je snimljen, ubrzo je počeo da kruži po gradu.

Na snimku se najpre čuje zaposlena u Parking servisu koja je ljubazno upitala u čemu je problem. Vlasnik automobila je prvo rekao: "Dobar dan... Da vidim da l' mi je odneto vozilo...", i pre nego što je stigao odgovor je dodao: "Joj, ili je ukradeno".

Kada mu je radnica rekla da je njegovo vozilo odneto jer je bio parkiran na pešačkom prelazu, muškarac je počeo najpre da se pravda, a onda i da viče.

Bio je metar od pešačkog prelaza, zato što ja tu stalno parkiram. Tu postoji znak, on je bio malo ispred njega. Pogledajte fotografije - započeo je on.

Zaposlena je, uprkos njegovom povišenom tonu, vrlo mirnim glasom, gotovo izvinjavajući se rekla da je saobraćajni policajac napisao kaznu, a onda je usledio je niz psovki.

- Saobraćajni policajac? E pa nek mi popu*i ku*ac! Nek se snima ovaj razgovor, baš volim! Nek mi popuši ku*ac lepo! Sad ću da dođem po kola, naje*aću mu se majke - vikao je u slušalicu vlasnik automobila.

Sve to vreme, žena sa druge strane žice ostala je prisebna uprkos psovkama koje su se nizale, ni u jednom trenutku ne povisivši ton na njega.

- To ćete sa njima da vidite - rekla mu je smireno i i dalje veoma ljubazno.

- E, oću! Je l' može da se snimi ovo još jednom? Nek mi pu*i ku*ac, pi*da mu bre materina prostačka. Primitivna bre! Mi se ovde gužvamo svi oko zgrade, vodimo strogo računa, ni branik nije bio na peškaom prelazu! Ni branik! Molim vas, snimite ovo, pojačajte, pustite svim kolegama. Nek mi pu*i ku*ac, pi*ka mu materina bre lepa - nije odustajao vozač automobila koji je, kako mu je rečeno, prenet na Staro sajmište u Beogradu.

On je zatim zaposlenoj u Parking servisu rekao da će otići tamo i da mu spreme vozilo.

- Oduvaću ih, pa oduvaću im kućicu onu. Gospođo, zovite kolege, recite im. Neće nikom ništa da bude.

- Nisam ja ni mislila da će nekome nešto da bude - odgovorila je zaposlena.

- Taman posla da nekome pretim, ali im recite da dolazim. Neka mi pripreme vozilo i neka me sačekaju sa crvenim tepihom - insistirao je muškarac.

Kako je ceo, vrlo neprijatan razgovor protekao, poslušajte u audio snimku na početku teksta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • xyz

    4. septembar 2019 | 22:28

    Golf 2 star 30 god. Klasika. Besna kola krimosa ne smeju ni da pogledaju. Pravda za vlasnika!

  • pridruzujem se cestitkama

    4. septembar 2019 | 23:50

    Sad lepo da tuzi Parking servis zbog "procurelog" snimka pa taman da zameni Golf 2 za Golf 6

  • Cica

    4. septembar 2019 | 23:12

    Neka dodju sada kod hrama i neka pokupe dzipove sa trotoara.. ako smeju..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA