• 0

Besplatno odnošenje kabastog otpada

Ekipe JKP „Gradska čistoća“ će 7. i 8. septembra 2019. godine besplatno odnositi kabasti otpad sa beogradskih ulica. Sugrađani nepotrebne kabaste stvari mogu da ostave pored kontejnera ili ispred svojih dvorišta, odakle će ih ekipe „Čistoće“ ukloniti

  • 0

Akcija besplatnog odnošenja kabastog otpada tradicionalno se sprovodi svakog prvog vikenda u mesecu već više od 15 godina. Od početka godine tokom ove akcije je prikupljeno više od 50.000 kubika kabastog otpada, što znači da je akcija za Beograđane veoma značajna i da na taj način ostvaruju i uštedu u kućnom budžetu. Inače, JKP „Gradska čistoća“ stalno prati potrebe sugrađana i tokom godine organizuje brojne akcije koje doprinose brzom i efikasnom rešavanju problema čistoće u gradu.

„Čistoća“ apeluje na sugrađane da iskoriste ovu akciju kako se kabasti otpad ne bi gomilao na javnim površinama ostalim danima u mesecu kada se ta usluga naplaćuje. Sugrađani koji raspolažu većim količinama otpada, to mogu da prijave Pozivnom centru, koji je dežuran tokom ovog vikenda od 6 do 14 časova, na broj telefona 0800-000807, a poziv je besplatan.

Pravni subjekti i preduzetnici uslugu odnošenja kabastog otpada mogu koristiti kad god imaju potrebu za tim i po izuzetno povoljnim cenama, a usluga se plaća po kubnom metru odnetog otpada i broju utrošenih sati. Sve informacije o cenama i uslugama „Gradske čistoće“ dostupne su i na sajtu www.gradskacistoca.rs.

(Telegraf.rs/PR)

Komentari

Preporuka sa Weba

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima