• 3

Lepe vesti za Voždovčane: Rešava se problem sa kanalizacijom u ovoj beogradskoj opštini

Projekat primarne i sekundarne kanalizacije biće urađen u svim voždovačkim naseljima

  • 3

Predsednik opštine Voždovac Aleksandar Savić predao je zahtev za izgradnju sekundarne kanalizacione mreže za naselje Jajinci 1 i 2 i Kumodraž 1 i 2 u ukupnoj dužini oko 70 kilometara, koja će obuhavatiti više od 370 ulica.

- Opština je uradila projekat, a zahvaljujući Nacionalnom investicionom planu koji je predstavio predsednik Aleksandar Vučić dobili smo mogućnost da taj projekat i realizujemo. Sada smo zahteve za realizaciju predali ministru finansija Siniši Malom, koji je odvojio vreme i došao lično da se uveri kako teku radovi, da porazgovara sa građanima, da čuje koliko je važno da ovaj projekat realizujemo i ja mu se na tome zahvaljujem - rekao je Savić.

Izgradnja Jelezovačkog kolektora

Savić i ministar Mali obišli radove, Foto: GO Voždovac

On je dodao da će biti urađen i projekat primarne i sekundarne kanalizacije i u ostalim voždovačkim naseljima kako bi se rešio višedecenijski problem stanovnika Voždovca.

- Zahvaljujući u uspešnoj konsolidaciji finansija i odgovornoj politici predsednika Srbije, stvoreni su uslovi da se u narednih nekoliko godina potpuno promeni lice i Beograda i Srbije - zaključio je Aleksandar Savić.

(Telegraf.rs)

Komentari

  • lav

    NEGDE MORA KANALIZACIJA DA PRODJE GURAJ TO SVE U POMORAVSKI KRAJ I ŠUMADIJU BAR TU DA BUDE ČISTO

  • Lazar

    Znaci priprema za izbore😂😂😂

  • crni

    A miljakovac

Preporuka sa Weba

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima