• 0

Održan 23. Beogradski noćni market po prvi put na pijaci "Đeram"

Muzičko - gastronomski festival "Beogradski noćni market", pod sloganom "Veče na Đermu" uspešno je održan na pijaci "Đeram" uz odličnu atmosferu, dobru kupovinu, muziku i druženje

  • 0

I ovoga puta Beogradski noćni market pružio je priliku svim posetiocima da kupe sveže i kvalitetne proizvode šampiona pijaca, dizajnera, umetnika, kao i da probaju ukusne specijalitete restorana i barova.

Beogradski noćni market, pijaca Đeram

Foto: Promo

Preko 160 izlagača su na zanimljiv način predstavili svoju bogatu i raznovrsnu ponudu. Na ovom marketu učestvovali su i izlagači iz inostranstva, sa jedinstvenim rukotvorinama, Afaneh iz Irana, a Engleskinja afričkog porekla, Nemva, predstavila je unikatne aksesoare. Posebna atrakcija je bila knjiga "501 stvar koju zaista možete uraditi". Kao najveći sajam dizajna, zanatstva, hrane i pića pod otvorenim nebom, Beogradski noćni market postao je jedan od omiljenih događaja u gradu za sve generacije.

Beogradski noćni market, pijaca Đeram

Foto: Promo

Do kraja godine ljubitelje ovog festivala na beogradskim pijacama očekuju razna iznenađenja, nezaboravna kupovina i provod.

Beogradski noćni market, pijaca Đeram

Foto: Promo

Organizatori manifestacije su JKP "Gradske pijace" i "BGD market".

(Telegraf.rs/PR)

Komentari

Preporuka sa Weba

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima