• 2

Po prvi put obeležen Dan komunalaca Beograda

JKP „Parking servis“ učestvovalo je, 07. septembra 2019. godine, u prvoj proslavi obeležavanja Dana komunalaca Beograda. Ove godine, 15 javnih komunalnih preduzeća Beograda građanima je ispred Skupštine grada prezentovalo delatnosti kojima se bave

  • 2

Štand „Parking servisa“ obišli su direktor „Parking servisa“ Andrija Čupković, zamenik gradonačelnika Goran Vesić i pomoćnik gradonačelnika Andreja Mladenović. Sugrađani su dobili informacije o dugogodišnjim akcijama „Parking servisa“, kao što su „Đaci vas mole, usporite pored škole“, „Đačko parking mesto“, „Bebi parking mesto“, „Parkiraj i bicikliraj“. Najmlađi posetioci štanda dobili su od „Parking servisa“ na poklon bojanke „Oboj Beograd“, bojice sa rezačem, brošure „Bezbedno do škole“, rasporede časova i balone.

Paking Servis, dan komunalaca

Foto: Telegraf.rs

Savez samostalnih sindikata komunalaca Beograda predložio je i uspeo u ideji da se svake godine, prve subote u mesecu septembru, obeležava Dana komunalaca Beograda. Ove godine organizovan je svečani defile vozila javnih komunalnih preduzeća, koji se kretao od Cvetkove pijace do Starog dvora i Skupštine grada Beograda. Na čelu defilea bio je vozić Javnog preduzeća „Ada Ciganlija“, a JKP „Parking servis“ je u povorci bilo predstavljeno vozilom Zeleni pauk – simbolom akcije očuvanja zelenih površina u gradu. Povorka vozila zaustavila se na platou ispred Skupštine grada, nakon čega su sugrađani mogli da pitaju sve što ih interesuje o delatnostima koje različiti profili komunalaca obavljaju.

Paking Servis, dan komunalaca

Foto: Telegraf.rs

U okviru proslave Dana komunalaca, nedelju dana ranije, u subotu, 31. avgusta, održan je i Sportski dan na Adi Ciganliji. Na Adi su se zaposleni u komunalnim preduzećima takmičili u basketu, malom fudbalu, muškoj i ženskoj odbojci, kao i u dve discipline otvorene za sve zainteresovane posetioce Ade Ciganlije – pikadu i šutiranju trojki. Ekipa „Parking servisa“, koju je činilo oko 50 takmičara, osvojila je treće mesto u muškom basketu, a u malom fudbalu je stigla do polufinala.

U okviru Dana komunalaca u četvrtak, 5. septembra, na bazenu „Milan Gale Muškatirović“, organizovano je i takmičenje komunalaca u plivanju, na kome je učestvovalo ukupno 70 takmičara, a „Parking servis“ je predstavljalo 10 zaposlenih. U konkurenciji 15 komunalnih preduzeća „Parking servis“ je osvojio prvo mesto.

(Telegraf.rs)

Komentari

  • Raztko

    Svi koji nas deru slave.

  • Rastko

    Prvi put je najteze posle ce lakse da im ide.

Preporuka sa Weba

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima