Radojičić: Prva subota u septembru obeležavaće se kao dan komunalaca

- Efikasno funkcionisanje komunalnog sistema je veoma važno za svaki grad - smatra gradonačelnik

  • 1
Zoran Radojičić

Foto: Beoinfo

Na sednici Skupštine grada Beograda, održanoj u julu, odlučeno je da se prva subota u septembru obeležava kao Dan komunalne delatnosti.

- Obeležavanjem dana komunalne delatnosti započinjemo jednu lepu tradiciju koja ima za cilj iskazivanje poštovanja prema zaposlenima u komunalnom sistemu Grada, kao i isticanje značaja ove delatnosti za Grad Beograd – rekao je gradonačelnik.

Prvi čovek Beograda smatra da je obeležavanje ovog dana prilika da se građani upoznaju sa svim komunalnim uslugama koje im Grad pruža kao i sa ljudima koji rade ovaj posao.

- Efikasno funkcionisanje komunalnog sistema je veoma važno za svaki grad. Najbitinija karika u tom sistemu je čovek. Naši zaposleni svojim predanim radom tokom čitave godine, svaki dan, puna 24 časa, čine da Beograd funkcioniše dobro i u interesu svih naših građana. Zato pozivam građane da danas svojim prisustvom na platou ispred Starog dvora iskažu zahvalnost zaposlenima u komunalnom sistemu Beograda – naveo je Radojičić.

Gradonačelnik dodaje da mu je važan svakodnevni kontakt sa komunalnim službama Grada ističući da je ovaj posao često veoma zahtevan.

- Svestan sam da njihov posao nije lak i da iziskuje puno odricanja, zato se trudim da neposredno i redovno komuniciram sa njima, da ih obilazim i pružam im podršku. Važno mi je da budu zadovoljni uslovima u kojima rade jer uz njihov trud Beograd je svaki dan funkcionalniji, bolji i lepši grad, grad koji se razvija u dobrom pravcu - zaključio je gradonačelnik.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA