• 3

Svi su na Supernovi pod otvorenim nebom

U nedelju je na manifestaciji „Pozorište na Trgu“ u Beogradu, pred više od 10.000 posetilaca, premijerno prikazan novi TV spot Supernova kablovskog operatera.

  • 3

Pod sloganom „Svi su na Supernovi“ u spotu se pojavljuju neki od naših najboljih sportista i glumaca koji su time ujedno postali i "deo" jedinstvenog spektakla protkanog kulturnim i istorijskim nasleđem naše prestonice.

Umetnički koncept događaja u samom srcu Beograda poslužio je kao idealno okruženje za premijeru novog televizijskog spota imajući u vidu kvalitetan i bogat sadržaj sa preko 200 TV kanala u ponudi Supernove.

Pozorište na Trgu, Supernova

Foto: Tag media

Narodno pozorište i Narodni muzej našli su se u epicentru muzičko-scenske i multimedijalne manifestacije, dok je Supernova svojim prisustvom pružila značajnu podršku promovisanju kulturne ponude glavnog grada.

(Telegraf/PR)

Komentari

  • Zadnje vreme

    Sram te bilo Vesiću šta si napravio od Beograda i Trga, zašto ga toliko mrziš? Zašto toliko mrziš drveće, cveće, prirodu a obožavaš beton? Gde da ljudi sednu posle šetnje Knez Mihailovom, dok čekaju nekog? Na kocke? Pre su tu bile lepe žardinjete pa klupice... Ovo sada ni na šta ne liči, kao neka pustara u srcu grada... Totalno dehumanizovano...

Preporuka sa Weba

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima