≫ 

Svi su na Supernovi pod otvorenim nebom

U nedelju je na manifestaciji „Pozorište na Trgu“ u Beogradu, pred više od 10.000 posetilaca, premijerno prikazan novi TV spot Supernova kablovskog operatera.

  • 3
Pozorište na Trgu, Supernova Foto: Tag media

Pod sloganom „Svi su na Supernovi“ u spotu se pojavljuju neki od naših najboljih sportista i glumaca koji su time ujedno postali i "deo" jedinstvenog spektakla protkanog kulturnim i istorijskim nasleđem naše prestonice.

Umetnički koncept događaja u samom srcu Beograda poslužio je kao idealno okruženje za premijeru novog televizijskog spota imajući u vidu kvalitetan i bogat sadržaj sa preko 200 TV kanala u ponudi Supernove.

Pozorište na Trgu, Supernova Foto: Tag media

Narodno pozorište i Narodni muzej našli su se u epicentru muzičko-scenske i multimedijalne manifestacije, dok je Supernova svojim prisustvom pružila značajnu podršku promovisanju kulturne ponude glavnog grada.

(Telegraf/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zadnje vreme

    9. septembar 2019 | 16:54

    Sram te bilo Vesiću šta si napravio od Beograda i Trga, zašto ga toliko mrziš? Zašto toliko mrziš drveće, cveće, prirodu a obožavaš beton? Gde da ljudi sednu posle šetnje Knez Mihailovom, dok čekaju nekog? Na kocke? Pre su tu bile lepe žardinjete pa klupice... Ovo sada ni na šta ne liči, kao neka pustara u srcu grada... Totalno dehumanizovano...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA