≫ 

Pojavio se još jedan snimak maltretiranja ISTE devojčice: DRUGA nasilnica je tuče van škole (VIDEO)

Žrtva sa snimka koji je ovih dana šokirao Srbiju svakodnevno trpi nasilje i u školi i van nje

  • 70
Novi snimak maltretiranja devojčice Foto: Printscreen/YT

Na Instagramu se pojavio novi snimak maltetiranja devojčice sa snimka koji je potresao Srbiju. Na prvobitnom snimku dve  devojčice (14) iz Srednje škole u Barajevu su snimljene dok napadaju treću. Žrtva i jedna od nasilnica učenice su prvog razreda škole u Barajevu, dok je druga nasilna devojčica iz jedne srednje škole sa Zvezdare. Za sve to vreme druga deca se smeju, pa čak i nasilnice same pokazuju osmehe.

Ovo nije usamljeni slučaj napada na ovu devojčicu pa se danas pojavio novi snimak, koji pokazuje kako pretučena devojčica doživljava nasilje i van škole. Na snimku se vidi, kako ovu devojčicu maltretira druga vršnjakinja, ne ona sa prvog snimka.

Naime, korisnik ove društvene mreže postavio je snimak, gde se vidi devojčica koju su vršnjakinje maltetirale gde navodi da ona svakodnevno preživljava nasilje i van škole, kako psihičko tako i fizičko.

Korisnik je ovom objavom apelovao na deljenje snimaka, kako bi se nasilju stalo na put.

Video snimak gde se vidi maltretiranje devojčice:

VIDEO: Zastrašujući snimak vršnjačkog nasilja u Barajevu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Memot

    15. septembar 2019 | 15:56

    Sad stvarno nesto mora da se preduzme dok devojcica koja trpi nasilje ne pomisli na najgore!!! Nasilnice se moraju ozbiljno kazniti! Ako maloletna moze da maltretira i izivljava se na nekom moze i da odsluzi zasluzenu kaznu!! U popravni dom odmah! Stvarno nije normalno da skola i ministarstvo nista ne preduzimaju!!!

  • Belfagor

    15. septembar 2019 | 15:51

    Roditelji kada je ugrožena bezbednost vaše dece SVE vam je dozvoljeno i ništa nije greh. Sila se sklanja samo pred većom silom. Nasilnici samo na jedan način mogu da nauče šta se sme, a šta ne sme. Kroz bol.

  • Odma

    15. septembar 2019 | 16:20

    NASILNICE UHAPSITI DOK JE VREME

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA