Pogledajte video kojim je garaža "Obilićev venac" osvojila prvu nagradu na prestižnom takmičenju

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić, na svom zvaničnom Fejsbuk profilu podelio je video kojim je konkurisano za osvojenu nagradu

  • 6

Garaža "Obilićev venac" u Beogradu osvojila je prvu nagradu za najbolje rekonstruisanu garažu na konkursu (EPA) Evropske parking asocijacije, a pobednici su proglašeni danas u Malagi.

EPA na svake dve godine objavljuje konkurs za najveća dostignuća u parkiranju u pet kategorija, rekonstrukcija postojećih garaža, novi objekti za parkiranje (garaže), inovacije uparkiranju, ulično parkiranje i marketing u oblasti parkiranja.

JKP "Parking servis" se na konkurs, objavljen prošle godine, prijavio sa projektom rekonstrukcija i nadogradnja garaže "Obilićev venac", u kategoriji rekonstrukcija garaža i ušla u finale sa još dva projekta - rekonstrukcije garaža iz Belgije (Brisela i Zaventema).

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić, na svom zvaničnom Fejsbuk profilu podelio je video kojim je konkurisano za osvojenu nagradu.

- Video, sa kojim smo konkurisali za prestižnu nagradu Evropske asocijacije parkirališta za najbolje rekonstruisanu garažu, pokazuje koji put je prešla garaža Obilićev venac od trenutka kada je sagrađena 1975. godine do danas kada je proglašena za najbolje rekonstruisanu garažu i lidera u inovativnosti i održivim upravljanju u Evropi - napisao je Vesić uz podeljen video.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA