NIje hteo da se tuče, pa mu polomili ruku, novi slučaj batina među učenicima, u Velikoj Moštanici

Čitav slučaj telefonom su snimala deca, koja su navijala

  • 10

Tek što se javnost smirila zbog vršnjačkog nasilja u osnovnoj školi u Barajevu gde su dve devojčice tukle drugu, danas se pojavio novi snimak nasilja. U dvorištu OŠ "Branko Radičević" u Velikoj Moštanici dečak S. K. (12), učenik šestog razreda, dobio je batine.

On je završio u Institutu za majku i dete zbog polomljene ruke, a prema rečima njegove majke, do brutalnog nasilja je došlo jer dečak nije hteo da se bije.

Oko dečaka koji se tuku okupila su se druga deca koja nisu pokušavala da spreče nasilje, već su navijala.

Njega je, kako tvrdi majka, tukao učenik U. J. (13), a čitav slučaj telefonom su snimala deca, koja su navijala. Očajna majka je, osim direktoru škole, nasilje prijavila i policiji u Železniku. Mali S. K. je u šoku, depresivan je, ruka ga jako boli i moli da ga majka prebaci u drugu školu.

Podsetimo, po nalogu Odeljenja za maloletnike Višeg javnog tužilaštva u Beogradu policija je podnela krivičnu prijavu za nasilničko ponašanje protiv I. O. (15) i D. I. (14), koje su šamarale A. M. (15) u srednjoj školi u Barajevu, koja je tom prilikom zadobila i povredu.

(Telegraf.rs / Izvor: Kurir)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Taxista

    20. septembar 2019 | 19:58

    E sad je došla demokratija, prava deteta i ostale gluposti. Dok su nastavnici tukli delikvente i imali više poštovanja nije bilo ovoliko nasilja, a bilo je mnogo više dece nego sad.

  • Mićo

    20. septembar 2019 | 19:16

    Sto da se taj decak prebaci u drugu skolu?Treba ispitati slucaj i nasilnike prebaciti a roditelje kazniti

  • DARKO 100%

    20. septembar 2019 | 19:31

    Sva kultura i ponasanje dolazi prvoshodno od kuce,skole su nemocne ,jer bilo sta da preduzmu ,budu krivi ili izlozeni javnom lincu,u drzavi niko nehaje za to niti su kadri resiti takve stvari,tako gledacemo jos mnogo takvih scena ako ne i gorih,

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA