Kad padne kiša najteže je radnicima koji rade napolju, a evo kako se Indijci štite u Beogradu

Ovaj radnik je odneo pobedu u dosetljivosti

  • 11
radovi Hindusi Foto: čitalac Telegrada

Svima je poznato da je u toku rekonstrukcija Ulice 27. marta, kao i Džordža Vašingtona, a u sklopu radova menjaju se i tramvajske šine. Na radovima su angažovani radnici Indijci, stručnjaci za železnicu, kako su jednom prilikom rekli na gradilištu za Telegraf.

Njihove kolege, radnici iz Srbije, kažu da su inostrani radnici veoma marljivi.

Da radnici koji rade napolju, u svakakvim vremenskim uslovima, moraju da se snalaze kako znaju i umeju, dokaz su i ove fotografije. Svi radnici nose zaštitne šlemove, a neki su ispod navukli kapuljače. Ipak, pobedu u dosetljivosti, odneo je radnik koji je preko šlama "navukao" jedan komad stiropora.

Rekli bismo, pomaže i u slučaju kiše, ali i sunca.

radovi, radnici, Indijci, tramvajske šine Foto: čitalac Telegrafa

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • FANTOM

    24. septembar 2019 | 22:10

    Što se slatko nasmejah. Indijci stručnjaci za zeleznicu? Pa kod njih se i danas prevoze na krovovima autobusa, mostovi im se obrušavaju a na ulicama se brijaju i šišaju kod svakog ko postavi stolicu bio brica ili ne. A još đuture kupanje u Gangu bez sapuna . Ala uhvatismo savremeno društvo do mojega.

  • Djetic

    24. septembar 2019 | 21:12

    Ne verujem sta citam. Imamo induse radnike u Srbiji?! Ovde stvarno nesto nije u redu....

  • Siko

    24. septembar 2019 | 21:59

    To je normalno kod nas .Našeg radnika plaća 400 € mesećno da radi na gradilištu pa niko neće da radi.Uvoze Indijce njemu.plaća i rad i terenski dodatak on ima 1.200 Mesećno. Mesto naše ljude da plati bar 700 evra na gradilištu ondah bi imali korist i drzava i narod .Ali đaba ja mladim slamu kad su nam.politićari za takve stvari nesposobni

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA