≫ 

Nekoliko sudara na auto-putu kod Begaljičkog brda u 500 metara: Troje povređeno, delovi kola rasuti

Na licu mesta nalazi se i vozilo Hitne pomoći, a tri osobe su lakše povređene i prevezene u Urgentni centar

  • 4

Na auto-putu u pravcu ka Beogradu oko 12 sati dogodile su se dve saobraćajne nezgode u razmaku od 500 metara. U jednoj je došlo do lančanog sudara više automobila, dok je u drugoj teretni kamion naleteo na automobil i potom ga odbacio na drugo vozilo.

Kako javlja naš reporter sa lica mesta, usled saobraćajnih nesreća, formirala se kolona duga oko jednog kilometra pred Begaljičkim brdom.

Kako se vidi na fotografijama i snimcima sa lica mesta, nekoliko vozila je učestvovalo u sudaru, pretpostavlja se zbog neprilagođene brzine, zbog čega je došlo do velike gužve.

Prema saznanjima Telegrafa.rs, u prvoj nesreći su lakše povređene tri osobe i one su kolima Hitne pomoći prevezene u Urgentni centar.

Lančani sudar, autoput

Foto: Telegraf

Samo 500 metara dalje ubrzo je došlo do druge saobraćajne nesreće, kada je kamion naleteo na automobil i potom ga odbacio na drugo vozilo.

U ovoj nezgodi nije bilo povređenih.

Kolona dugačka jedan kilometar stvorila se pred Begaljičkim brdom i pre naplatne rampe Vrčin.

S obzirom da je danas nedelja i veliki broj ljudi se vraća u Beograd nakon vikenda, kao i zbog visoke temperature, može da dođe do opadanja koncentracije kod vozača.

Zbog toga se apeluje na sve da prilagode brzinu uslovima u saobraćaju i da prave kratke pauze.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rale

    29. septembar 2019 | 14:15

    Pojacajte kontrolu

  • Marko

    29. septembar 2019 | 20:39

    Obisla me neka od vozila koja su ucestvovala, videla se bahatost, ulazenje u branik na pola metra pri brzini od 120-130, blicanje, videlo se da ce biti belaja, inace u Makedoniji tri radarske kontrole, neupadljiva vozila, sve to na potezu od nekih 30 km, trebalo je videti tu disciplinovanost I postovanje pravila, videh samo jednog sa bmw-om, zh tablice, bas je divljao, al su ga uhvatili I mogu misliti kako je prosao...I da kazem sva tri radara bila na autoputu...

  • Goran

    5. oktobar 2019 | 06:21

    I ja sam video ove dve nesreće u prolazu. Upravo kako je Marko opisao. Bahatost! Trebalo bi što pre uvesti pravilo "dve sekunde" i strogo kažnjavati sve one koji ne drže bezbedno rastojanje ili vožnjom "na braniku", bahato prisiljavaju druge da se sklone ili ubrzaju vožnju!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA