• 2

Krkljanac na Pančevcu: Svakog dana kilometarske kolone i kada nije udes, postoje dva "krivca"

Sa jedne strane problem su radovi, a sa druge semafor

  • 2

Dve saobraćajne trake po smeru na Pančevačkom mostu nedovoljne su za sve one koji kolima i autobusima iz Banata stižu u centar Beograda, a kada se dogodi neki sudar ili su radovi, nastaje pravi kolaps. Tako je i ovih dana, a gužvu sa jedne strabe stvaraju "Putevi Srbije", a sa druge, kako tvrde naši čitaoci, samo jedan semafor.

Radovi su više nego potrebni, pa građanima preostaje samo da se strpe. Ili da, ako mogu, koriste "Pupina".

- Pančevački most, u smeru Beograd-Pančevo, od 30. 9. do 7.10.2019. godine, od 18.00 do 6.00 sati, izvodiće se radovi na popravci dilatacionih spojnica. Radovi će se izvoditi naizmenično u dve trake, a saobraćaj će se odvijati slobodnom saobraćajnom trakom - navodi se u saopštenju JP "Putevi Srbije"

Pančevački most

Oštećenja na Pančevačkom mostu, Foto: M. Beljan

Usporava i semafor kod Bogoslovije

- Svaki dan, počevši ujutru od 6 sati pa skoro celodnevno na Zrenjaninskom putu na potezu od Suvog Sebeša, preko celog Pančevackog mosta stvara se velika gužva i zastoj, a sve zbog semafora koji se nalazi na samom isključenju sa Pančevačkog mosta na Omladinskom stadionu.

- Semafor jako kratko drži zeleno svetlo, što za posledicu ima da je kolona dugačka i preko 5 kilometara. Put, koji se inače prolazio za 15 minuta, sada se prelazi i preko sat vremena. Zbog svega toga autobusi ispadaju iz reda vožnje gradskih autobusa, kašnimo na posao, a ne daj Bože da nekome zatreba hitna medicinska pomoć - napisao nam je Dušan.

(M. Beljan)

Komentari

  • baš ja

    svakodnevno vozim tim pravcima,i po nekoliko puta tokom dana, i vidim da nije samo taj semafor uzrok već i pešački prelaz u Ruzveltovoj koji tik uz kružni tok. Da je makar 50—60 metara dalje bolji bi bio protok jer se zbog pešaka stvara gužva i u samom kružnom toku.

  • E....

    Ma jok. Taksisti krivi za sve. 🤔

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima