≫ 

"Lepa ti je jakna", čuo je mladi maneken Beograđanin iza leđa. Okrenuo se i ugledao Kevina Spejsija

Maneken Đorđe Ćulafić napisao je na Instagramu: "Ulepšao mi je dan"

  • 22

"Hej, lepa ti je jakna", čuo je mladi Beograđanin, maneken Đorđe Ćulafić, iza svojih leđa. Okrenuo se i ugledao poznatog glumca Kevina Spejsija, koji ovih dana boravi u Beogradu.

Dok je šetao obalom Save nije očekivao da će se taj dan susresti sa glumačkom legendom. Susret je zabeležen fotografijom.

- Razgovarao sam sa ovim čovekom nakratko o mom rodnom gradu i onda je otišao svako svojim putem. Ulepšao mi je dan - napisao je maneken Đorđe Ćulafić i podelio sliku sa Kevinom Spejsijem.

Mnogi pratioci su mu pozavideli na susretu sa zvezdom, no bilo je i onih koji su insinuirali da je kompliment za jaknu možda bio početak neke drugačije priče.

Komentarom se, verovatno, aludira na činjenicu da je pre dve godine Spejsi javno otkrio da je homoseksualac, i to nakon optužbe glumca Entonija Repa da je Spejsi pokušao da ga zavede kada je imao samo 14 godina.

Ubrzo su se pojavile i ispovesti od strane drugih muškaraca. Portal Defamer, koji kritikuje javne ličnosti, objavio je 13 priča anonimnih čitalaca, koje su im stigle sa raznih strana, a u jednoj od njih neimenovani čitalac navodno tvrdio je da Spejsi ima tip. A to su visoki, vitki muškarci sa tamnom kovrdžavom kosom.

Video: Bredli Kuper i Irina Šejk u problemima, glumac izbegava jednu stvar

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA