• 3

Predstavljao se kao Saša iz Smedereva: MUP poziva oštećene građane da se jave

Pošto se sumnja da je na ovaj način prevario više građana, policija poziva oštećene koji ga prepoznaju na fotografiji da se jave

  • 3

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu uhapsili su A. T. (1987) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio više krivičnih dela prevara i pronevera.

Sumnja se da je on, kao odgovorno lice kurirske službe "BEST - TIM" preko jednog sajta dogovarao kupovinu oglašenih predmeta predstavljajući se kao "Jović Saša" ili "Saša" iz Smedereva, nakon čega bi on ili druga lica, koje je angažovao, dolazili na adresu pošiljaoca paketa, preuzimali ih i zadržavali za sebe.

Takođe, sumnja se da se zapošljavao kao radnik u trgovinskim preduzećima, nakon čega bi odradio nekoliko smena, i najčešće u noćnim satima odnosio robu i novac.

Pošto se sumnja da je na ovaj način prevario više građana, policija poziva oštećene koji ga prepoznaju na fotografiji da se jave na broj telefona 011/2643- 175, 064/892-4372 ili 060/053-1609.

(Telegraf.rs)

Komentari

  • Gori

    Pa na fotografiji ima Najk maicu a sada mozda nosi Adidas, ili Pumu, ili neki drugi poznati sporcki brend, pa zar policija nije obavestena Just do it pa onda građani moraju da se bave prepoznavanjem ovog lika u beloj Najk maici minstar Nebojsa Stefanovic bi trebao da ode u bilo koju radnju gde se prodaje Najk koliko ste belih maica prodali! Pa ako treba da ode na buvljak tamo ima svega od igle do Najk maica!

  • ЋупричанинSWE

    Зашто само иницијали?

  • VESNA

    DOBIJA NANOGICU 2 MESECA !! TO JE TO !!

Preporuka sa Weba

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima