• 9

Pekar iz Beograda se na neobičan način oprostio od svojih kupaca: Ovo je njegova poruka

Reči sa izloga mnogima su privukle pažnju

  • 9

Juče je na Vračaru u izlogu jedne pekare osvanula poruka koja privlači pažnju mnogih. Pekar u potpisu oprostio se od svojih mušterija na dirljiv i jedinstven način.

Pažljivo birane reči kojima je saopštio da napušta posao prizvale su osmehe na lica čitalaca, tako da ga i nepoznati zamišljaju kao dobričinu ruku koje hrane i časice razgovora za svakog.

- Dobro jutro, komšija! Imam burek sa sirom, tek izvađen iz rerne! Kako je gospođa? Za nju integralne pogačice! Uuu, ne voli integralno? Pa, evo ovih s čvarcima! Deca su vam sve lepša! Gledam kad su krenuli u školu, rumeni kao jabuke, pucaju od zdravlja! Ponesi im po jednu buhtlu sa džemom. Ja častim! - mogao bi reći jedan takav pekar, svakog dana nekoj mušteriji, u tom trenu omiljenoj.

pekar, Vračar, poruka

Emotivna poruka pekara; Foto: Telegraf.rs

Ipak, ono što zasigurno jeste napisao, što ne moramo da zamišljamo, a što što nas je i navelo da ga zamislimo, reči su rastanka.

- Drage moje mnogobrojne mušterije, prestajem sa radom. Pravio sam za vas najfinije i najbolje pecivo i kolače. Ponosan sam na vas i ukazano mi poverenje. Sledeći svoju filantropsko-altruističku ideju vodilju, otiskujem se časnim putem rada na projektu šireg značaja - stoji u izlogu prekare u centralnoj prestoničkoj opštini.

Mada je ostalo nejasno šta će sada raditi, nekima je palo na pamet da ga filantropija odvodi u penziju. Kako biste mu odgovorili? Recite nam u komentarima.

(B. P.)

Komentari

  • Ljubaznost

    I nama je drago sto smo imali cast da imamo takvog ljubaznog pekara,usluznog,koji pravi izuzetno ukusne kolace,burek i ostala peciva. Ali nam je jos vise zao sto napustate ovu pekaru

  • Buki

    Ode u politicare, garant.

  • Jea

    Cuj burek sa sirom..o gospode boze i svi sveci!!!!

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima