• 0

Dođite na veliki jesenji beogradski noćni market: Najbolji iz Srbije donose proizvode i dele tajne

Beograđani su imali priliku da uživaju u mirisu i ukusu svežeg ajvara, džemova i sirupa u okviru ovosezonskog karavana zimnice

  • 0

Prethodnog vikenda Beograđani su imali priliku da uživaju u mirisu i ukusu sveže pripremljenog ajvara, prirodnih sokova, džemova i sirupa u okviru ovosezonskog karavana zimnice održanog na pijaci "Blok 44".

Najbolji proizvođači iz čitave zemlje iskoristili su priliku da predstave svoje najkvalitetnije i najoriginalnije proizvode, ali i da sa posetiocima karavana podele po koju tajnu svog zanata.

- Pokušavamo nešto novo i neobično da napravimo: slatko od đumbira, slatko od ljute papričice, slatko od urmi, papaje i tradicionalne proizvode, džem od kupina, višanja, sirupe... - rekao je jedan od trgovaca.

U petak 25.oktobra od 18 do 24 časa pijaca "Blok 44" ugostiće veliki jesenji beogradski noćni market.

Beogradski nocni market Blok 44

Foto: Promo

Preko 170 izlagača rezervisalo je svoja izlagačka mesta. Među njima su šampioni beogradskih pijaca, mladi kreativni dizajneri, umetnici, zanatlije, a za spremanje najukusnije hrane biće zaduženi beogradski gastronomi. Pored raznovrsne ponude posetioci manifestacije imaće priliku da uživaju u muzici koju će puštati Dj Brkati.

Beogradski nocni market Blok 44, Brkati

Foto: Promo

Ako volite komšijske razgovore, kulinarske poslastice, dobru muziku i pratite najnovije modne trendove pijaca "Blok 44" u petak će biti pravo mesto za vas.

(Telegraf.rs)

Komentari

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima