• 15

Ima nade: Priča iz jedne beogradske pekare povratiće vam veru u ljude

Priča koja je digla Tviter na noge

  • 15

Da je postala retkost normalno i ljudski komunicirati s ljudima, posebno u džungli zvanoj Beograd, svedoči prijatno iznenađenje nakon gesta prodavačice iz beogradske pekare Lulu.

- Ulazim prvi put u pekaru u Makedonskoj, naručujem, da platim - nema para! Počinjem nervozno da prevrćem po torbi, nalazim samo nešto sitno… Prodavačica mi preko pulta daje kesu i uz srdačan osmeh kaže "Nema veze, donećete sutra, prekosutra". Pekara Lulu, Beograd. - napisala je oduševljeno, ali u neverici jedna korisnica Tvitera.

pekara lulu

foto: pekaralulu.com

Žena nije mogla da veruje da joj je neko tek tako na poverenje dao hranu i dopustio da novac donese kad stigne.

Srećom, novac je na kraju našla na najzabačenijem mestu u novčaniku i platila sve.

- Ne znam da li je zbog gladi ili gesta, ali ja skoro nisam ništa ukusnije pojela van kuće. - napisala je na Tviteru.

pekara lulu

foto: pekaralulu.com

Ako je po komentarima, nije bilo samo zbog gladi jer osim toga što se radi o pekari u kojoj su uslovi rada na zavidnom nivou, pa samim tim i ljubaznost svih zaposlenih već se zaista radi o jednoj od pekara sa najukusnijim pecivom u gradu. Kako kažu, za preporuku je kiš, ali i školjkice sa piletinom posle kojih ćete "polizati prste".

Pekaru očigledno već bije dobar glas, pa su se javili i ljudi iz Mirijeva koji kažu da su stvarno "jako ljubazni", a jedna žena koja živi van prestonice, navodi da svaki put kada dođe u Beograd trči u Lulu pekaru na Banovom brdu.

Pekara Lulu

Foto: Promo

Iako su neki kritikovali korisnicu Tvitera da ne objavljuje takve stvari jer će se "gazda naljutiti na radnicu", ispostavilo se da nema bolje reklame od ljubaznosti.

(T.T./Telegraf.rs)

Komentari

  • Gaga

    Volim pecivo

  • Auuu

    Koliko košta reklama? Ulazim ja u Škoda auto.. hoću da kupim novi Kodiak, prevrćem po dzepovima nema nigde 35.000 evra... kaze prodavac "ma vozi druze, platićes kad stigne". Od tad vozim samo škodu...

  • Xxy

    Ovo je u Crnoj Gori veoma često i normalno... svakodnevnica.. Ne znam cemu senzacija?

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima