• 9

"Poštovani" putnici, dalje ne idem: Vozač 27E stao između stanica i isterao putnike napolje

Na pitanje putnika da li je vozilo u kvaru, vozač je rekao da, za divno čudo, nije

  • 9

Kao da već nije dovoljna vožnja u krcatom gradskom prevozu, u kom je kao u sauni na ovoj temperaturi, i u koji ste, kako-tako ušli, i očekujete da stignete tamo gde ste se uputili, već na sve to vozač samo zaustavi autobus i kaže da ne vozi dalje. A vi ni tamo ni ovamo, između stanica. Baš to se desilo putnicima na liniji 27E, koja vozi od Novog Beograda (Bloka 20) do Mirijeva 4. 

Kako je napisao putnik koji se zadesio u autobusu u grupi na Fejsbuku "Mirijevo", vozač je stao kod okretnice Omladinski stadion, rekavši da ne ide dalje. Bus "pun kao oko, nema igla gde da padne, a stanica kilometar dole ili kilometar gore".

Nije kvar, već ispadanje iz redosleda

Na pitanje putnika da li je vozilo u kvaru, vozač odgovara - jok! Nego, kako je objasnio, mora nazad na Novi Beograd, jer je ispao iz redosleda?!

Malo je reći da su putnici ostavljeni u čudu. Na stranu što je putnike ostavio između stanica, jer najmanje što je mogao da uradi je da ih "istovari" na narednoj stanici.

Kakav je to otpravnik kog se možda vozač plaši, pa nije smeo da vozi putnike na stanicu, već je iste sekunde morao da krene nazad? Izvesno je da ni jedan ni drugi ne poštuju putnike.

autobus na liniji 27E

Foto: Facebook/Mirijevo, Davor Travas

(Telegraf.rs)

Komentari

  • eNL

    bravo majstore. Ne može to svako .

  • Ujka Zitko PFK

    Glasali ste,pesacite🤣🤣🤣🤣

  • Ja

    Uvek kriv vozac,sigurno je on to na svoju ruku uradio tek tako

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima