• 6

Završeno preslaganje svih kocki na Trgu republike: Kolovoz će biti pušten za saobraćaj 1. novembra

Zamenik gradonačelnika je rekao da je narednih šest dana potrebno da se osuši vezivni materijal koji povezuje kocke

  • 6

Danas u podne završeno je preslaganje svih kocki na kolovozu na Trgu republike. Kako sam naložio izvođaču, presloženo je 4.150 kvadratnih metara granitnih kocki kako bi kolovoz mogli da koriste biciklisti i motociklisti, izjavio je zamenik gradonačelnika Goran Vesić.

On je dodao da je narednih šest dana potrebno da se osuši vezivni materijal koji povezuje kocke.

– To znači da će kolovoz na Trgu republike biti pušten za saobraćaj, kako je obećano, 1. novembra. Tog dana na sajtu Direkcije za građevinsko zemljište i izgradnju grada Beograda biće objavljen ugovor sa izvođačem – podsetio je zamenik gradonačelnika.

(Telegraf.rs)

Komentari

  • Radodrag

    Gledam u 27 Marta veeeeliki stručnjaci ukinuli po jednu traku u oba smera. Pa autima ostavili samo po 1 traku i traku sa šinama za tramvaje. Računaju li oni da se grad širi, populacija raste pa tako i saobraćaj i gužve? Umesto da to predvide i olakšaju cirkulaciju vozila oni smanili broj traka. Pa će biti kao u Ruzveltovoj kada se odnedavno zagužva da automobili prelaze u traku namenjenu tramvajima i gradskome prevozu pa i ih u gužvi i špicu blokiraju i usporavaju.

  • bg

    Sta je sa Slavijom,raspada se....

  • Jojo

    I sta je sad drugacije nego pre,nema par zardinjera,ima stubica,26 staje gde i 37 ako ima jos neka BITNA promena neka neko javi

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima