• 1

U lepotama Srbije ove godine uživalo više od šest hiljada voždovačkih penzionera

Više od šest hiljada voždovačkih penzionera tokom ovogodišnjih prolećnih i jesenjih meseci obišlo je brojna znamenita mesta u Srbiji, u organizaciji Gradske opštine Voždovac

  • 1

Besplatne izlete već treću godinu za redom Opština je omogućila svojim najstarijim sugrađanima u znak zahvalnosti za doprinos i trud koji su uložili u izgradnju naše zemlje.

Izlet penzionera

Foto: GO Voždovac

Stariji Voždovčani obišli su Aranđelovac, Valjevo, Niš, Smederevo, Veliku Planu, posetili manastire Manasija, Tumane, Kaona, Lelić, Pokajnica, Koporin, uživali u vodopadu Lisine, razgledali tvrđavu Ram, Nišku i Smederevsku tvrđavu, Čergar, rodnu kuću Stevana Sinđelića u Svilajncu,Tešnjar u Valjevu, Srebrno jezero, etno selo Moravski konaci...

Izlet penzionera

Foto: GO Voždovac

Osim upoznavanja sa lepotama Srbije i promocije domaćeg turizma uz turističkog vodiča, to je bila lepa prilika za druženje i sticanje novih poznanstava, uz obezbeđen ručak u restoranima. Penzioneri su uživali u ponuđenim sadržajima, a veliko interesovanje za putovanja pokazatelj je opštini Voždovac da slične programe organizuje i sledeće godine.

(Telegraf.rs/PR)

Komentari

  • Nikola

    Lepo svaka cast i sto cesce da se takve stvari organizuju ALI I MLADI I MALA DECA SKOLSKOG A PREDSKOLSKOG UZRASTA ISTO TO VOLE!

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima