≫ 

Poznato stanje dečaka (10) koji je skočio sa zgrade u naselju "Stepa Stepanović"

Mališan je pao sa oko desetak metara visine, pravo na travnatu površinu, što je sprečilo teže posledice

  • 2
Parkic, Stepa Stepanovic, deca Foto: Telegraf

Desetogodišnji dečak koji je juče, pod i dalje nerazjašnjenim okolnostima, pao sa drugog sprata zgrade u naselju Stepa Stepanović, operisan je na Dečjoj klinici "Tiršova" i nalazi se u stabilnom stanju.

Nakon prave drame koja se juče odigrala u zgradi u Ulici Druge srpske armije 1, kada je dečak M.R. pao sa drugog sprata, on je operisan i trenutno je na intezivnoj nezi u Tiršovoj. Kako su za "Blic" rekli iz pomenute ustanove, on je prethodno bio na Odelenju za ortopediju, gde je i operisan.

-Trenutno se dečak oporavlja nakon što je imao operaciju gornjih i donjih ekstremiteta. Sledi mu period oporavka, i on će sigurno još neko vreme biti kod nas – rekli su iz Tiršove.

Mališan je pao sa oko desetak metara visine, pravo na travnatu površinu, što je sprečilo teže posledice.

Prema još uvek nepotvrđenim informacijama, dečak je želeo da izađe napolje da se igra, a kada mu kuma koja ga je čuvala u odsustvu roditelja, to nije dozvolila, on se iskrao i skočio kroz prozor na travnjak.

Video: Čovek skočio sa zgrade

(Telegraf.rs/Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DARKO 100%

    31. oktobar 2019 | 18:45

    Vise je imao srece nego pameti,koliki je to bes bio da bez razmisljanja skocis kroz prozor ne male visine,a sa druge strane aj budi u buduce pametan i cuvaj tudje dete pa da ti se ovako nedaj Boze nesto desi da se uvijes od muke i dokazivanja da si objektivno nevin

  • Bisen8ja

    31. oktobar 2019 | 21:38

    I dete i roditelje na dobru psiholosku obradu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA