≫ 

Stari savski most se za vikend zatvara za saobraćaj: Detaljan plan izmenjenih trasa gradskog prevoza

Tramvaji koji inače idu preko Starog mosta prebacuju se na Most na Adi

  • 6

Tokom izvođenja radova na redovnom održavanju na Starom savskom mostu, u subotu i nedelju od 07:00 do 22:00 časa i dana doći će do promena u radu linija javnog prevoza.

Režim rada linija GSP-a menja se na sledeći način:

Tramvaji koji inače idu preko Starog savskog mosta biće prebačeni na Most na Adi, dok će autobuske linije biti preusmerene na Brankov most.

- Tramvaji sa linija broj 7 i 9 će u oba smera saobraćati na ulicama Nemanjina, Savska, Bulevar vojvode Mišića, Petlja "Radnička", Most na Adi, Bulevar heroja sa Košara, Đorđa Stanojevića, Bulevar Milutina Milankovića, Antifašističke borbe i dalje redovnim trasama;

- Autobusi sa linija 78 i 83 će u smeru ka Trgu Slavija, na delu od raskrsnice ulica Bulevar Mihajla Pupina i Zemunskog puta do raskrsnice ulica Karađorđeva i Zemunski put, saobraćati sledećim saobraćajnicama: Bulevar Mihajla Pupina, Brankov most, Brankova, Pop Lukina, Crnogorska, Braće Krsmanović, Travnička, Karađorđeva i dalje redovnim trasama.

U povratku, na delu od raskrsnice ulica Karađorđeva i Zemunski put do raskrsnice ulica Bulevar Mihajla Pupina i Zemunski put, saobraćaće sledećim saobraćajnicama: Karađorđeva, Crnogorska, Brankova, Brankov most, Bulevarom Mihajla Pupina i dalje redovnim trasama;

- Uspostavlja se autobuska linija 7A (Savski trg - Jurija Gagarina).

Video: Karađorđeva od danas prohodna za saobraćaj

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zile

    1. novembar 2019 | 19:04

    Jos malo pa ce se do Novog Beograda ici preko Stare Pazove i Dobanovaca

  • Kaf

    1. novembar 2019 | 14:32

    će da dođe na red Pančevački most. Ograda haos, trotoar katastrofalan, bruka i sramota za grad.

  • Nikola

    3. novembar 2019 | 03:26

    Vi niste normalni! Svi vole sto se radi ali nikako na ovakav nacin! Ceo Beograd je u hausu! Ove radove planiraju i organizuju totalne NEZNALICE I GLUPI I NESTRUCNI ljudi! Da li je neko od tih IDIOTA izracunao koliko para i vremena beogradjane kosta ovaj kolaps! Da ne govorim o hitnoj pomoci koliko brzo stizu do ugroženih?!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA