• 6

Stari savski most se za vikend zatvara za saobraćaj: Detaljan plan izmenjenih trasa gradskog prevoza

Tramvaji koji inače idu preko Starog mosta prebacuju se na Most na Adi

  • 6

Tokom izvođenja radova na redovnom održavanju na Starom savskom mostu, u subotu i nedelju od 07:00 do 22:00 časa i dana doći će do promena u radu linija javnog prevoza.

Režim rada linija GSP-a menja se na sledeći način:

Tramvaji koji inače idu preko Starog savskog mosta biće prebačeni na Most na Adi, dok će autobuske linije biti preusmerene na Brankov most.

- Tramvaji sa linija broj 7 i 9 će u oba smera saobraćati na ulicama Nemanjina, Savska, Bulevar vojvode Mišića, Petlja "Radnička", Most na Adi, Bulevar heroja sa Košara, Đorđa Stanojevića, Bulevar Milutina Milankovića, Antifašističke borbe i dalje redovnim trasama;

- Autobusi sa linija 78 i 83 će u smeru ka Trgu Slavija, na delu od raskrsnice ulica Bulevar Mihajla Pupina i Zemunskog puta do raskrsnice ulica Karađorđeva i Zemunski put, saobraćati sledećim saobraćajnicama: Bulevar Mihajla Pupina, Brankov most, Brankova, Pop Lukina, Crnogorska, Braće Krsmanović, Travnička, Karađorđeva i dalje redovnim trasama.

U povratku, na delu od raskrsnice ulica Karađorđeva i Zemunski put do raskrsnice ulica Bulevar Mihajla Pupina i Zemunski put, saobraćaće sledećim saobraćajnicama: Karađorđeva, Crnogorska, Brankova, Brankov most, Bulevarom Mihajla Pupina i dalje redovnim trasama;

- Uspostavlja se autobuska linija 7A (Savski trg - Jurija Gagarina).

Video: Karađorđeva od danas prohodna za saobraćaj

(Telegraf.rs)

Komentari

  • Nikola

    Vi niste normalni! Svi vole sto se radi ali nikako na ovakav nacin! Ceo Beograd je u hausu! Ove radove planiraju i organizuju totalne NEZNALICE I GLUPI I NESTRUCNI ljudi! Da li je neko od tih IDIOTA izracunao koliko para i vremena beogradjane kosta ovaj kolaps! Da ne govorim o hitnoj pomoci koliko brzo stizu do ugroženih?!

  • Dokle

    A dokle bre vise?!

  • JS

    Pa umesto sto se razbacuju za kojekave gluposti, mogli su do sada da ga poprave. Izgradice oni jedan pored, cim zavrse infrastrukturu pored Dunava. Za onaj kompleks koji su prodali, potreban je i put i most. Brzo ce to. Velike su pare uzeli, valjda.

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima