• 4

Opština Palilula uložila 80 miliona dinara u rekonstrukciju vrtića

Predsednik Gradske opštine Palilula Aleksandar Jovičić obišao je danas vrtić "Suncokreti" u Višnjičkoj banji, koji je nedavno rekonstruisan i jedan je od objekata PU "Boško Buha" za čije sređivanje je ove godine Opština izdvojila 80 miliona dinara

  • 4

- Opština Palilula izdvojila je novac da obezbedimo deci bolje uslove za život, da provode vreme u ovim lepim vrtićima. Napravili smo dva nova mobilijara u ovom vrtiću. Za mene kao predsednika opštine puno je srce kad čujem ovu decu koja su srećna, kad čujem njihovu graju, jer do pre 15 ili 20 dana ovde su bile dve livade, a danas imamo dva lepa, moderna i bezbedna mobilijara gde će naši mališani, pre svega u proleće i leti provoditi vreme i družiti se - rekao je Jovičić i dodao:

- Takođe, krov vrtića, koji je bio potpuno ruiniran, rekonstruisan je i više ne prokišnjava, voda ne prodire u objekat. Ugrađena su nova ulazna vrata i ugrađena stolarija u vrednosti od 20 miliona dinara, odnosno 450 metara kvadratnih stolarije ugradili smo u vrtiću "Suncokreti"- rekao je Jovičić i dodao da je za ovu godinu Opština izdvojila 80 miliona dinara, kako bi se ulagalo u sređivanje svih vrtića na teritoriji opštine Palilula.
On je naveo da je Opština izgradila sedam mobilijara i rekonstruisala sedam vrtića na čitavoj Paliluli.

Obliazak rekonstruisanog vrtića na opštini Palilula

Foto: Vladimir Lalić

- Nastavićemo to da radimo i u budućnosti. Takođe ćemo da krečimo, da uređujemo toalete, da krečimo dnevne boravke za našu decu, da im obezbedimo najbolje moguće uslove, ulagaćemo novac i u kuhinje i prostore gde se hrana priprema. To je naša misija, i to je ono što je naša obaveza, da stvorimo što bolje uslove za našu decu, da oni i njihovi roditelji zaista budu srećni, jer postoji Gradska opština Palilula, postoji Grad Beograd koji misli o njima i koji izdvaja sredstva iz godine u godinu u sve većem obimu - istakao je Jovičić.

Obliazak rekonstruisanog vrtića na opštini Palilula

Foto: Vladimir Lalić

Podsetio je da Opština Palilula ulaže dosta novca i za rekonstrukciju svih 17 osnovnih škola na teritoriji opštine.
Direktor PU "Boško Buha" Vanja Najdanović je rekao da je objekat "Suncokreta" star 35 godina i da je srećan što ima priliku da bude na čelu PU „Boško Buha“ u periodu kad se vrtići najviše obnavljaju.

(Telegraf.rs/PR)

Komentari

  • Rasa

    Pa normalno je da se ulaže u vrtiće. Kakva vest

  • ...

    A u Krnjaci ni park da naprave,a precednik opstine samo po kafanama,lepo.

  • Ujka Zitko PFK

    Zato poskupljuje struja i pretplata za rts.🖐🖐✈✈🇩🇪🇩🇪

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima