Blokiran centar Beograda zbog protesta komunalaca: U ovim ulicama saobraćaj je obustavljen

Oni traže da budu pozvani na razgovor u Vladu Srbije

  • 10

Zbog protesta sindikata komunalnih preduzeća iz cele Srbije, koji je počeo danas u podne na Trgu Nikole Pašića, delovi centra grada su trenutno blokirani, a gradski saobraćaj se odvija veoma usporeno ili je čak obustavljen.

Protest organizuju sindikati zaposlenih radnika u komunalnim preduzećima iz cele Srbije. Kako su istakli u svojim zahtevima, oni traže da budu pozvani na razgovor u Vladu Srbije.

Okupljeni su sa Trga Nikole Pašića krenuli u protestnu šetnju do zgrade Vlade Srbije u Nemanjinoj ulici.

Iz taksi službi rekli su da je saobraćaj obustavljen u Nemanjinoj ulici, od Resavske ka Savskom trgu, kao i u Kneza Miloša oko Vlade Srbije.

Trolejbuski saobraćaj kroz Ulicu kneza Miloša bio je obustavljen na 20-25 minuta, ali da je sada normalizovan, a tramvaji 3,7, 9 i 12 saobraćaju skraćenim trasama.

(Telegraf.rs/ Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Losmi73

    7. novembar 2019 | 15:00

    Podrzavam svaki straj u Srbiji! Druge nema dok se ne dignu svi na noge!

  • ON

    7. novembar 2019 | 16:04

    Odakle ovoliko negodovanje? Malo malo pa neko protestuje. A vlast nikad jaca. Koliko cujem nama je ovde super. Čak se pravi i plan da ovi što su otišli da se vrate....

  • W

    7. novembar 2019 | 18:39

    Potpuno ih podržavam, ako se plate i penzije povećavaju, treba da se povećaju svima, a ne samo podmicuje vojska, policija, lekari zato sto moraju. Razumem da daju po pet hiljada Penzionerima koji primaju minimalac, ali ne razumem, koji primaju od 30.000,00 do100. 000,00hiljda zar nije ispravnije da se daju te pare ljudima koji primaju minimalac i ispod minimalac.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA