• 10

Blokiran centar Beograda zbog protesta komunalaca: U ovim ulicama saobraćaj je obustavljen

Oni traže da budu pozvani na razgovor u Vladu Srbije

  • 10

Zbog protesta sindikata komunalnih preduzeća iz cele Srbije, koji je počeo danas u podne na Trgu Nikole Pašića, delovi centra grada su trenutno blokirani, a gradski saobraćaj se odvija veoma usporeno ili je čak obustavljen.

Protest organizuju sindikati zaposlenih radnika u komunalnim preduzećima iz cele Srbije. Kako su istakli u svojim zahtevima, oni traže da budu pozvani na razgovor u Vladu Srbije.

Okupljeni su sa Trga Nikole Pašića krenuli u protestnu šetnju do zgrade Vlade Srbije u Nemanjinoj ulici.

Iz taksi službi rekli su da je saobraćaj obustavljen u Nemanjinoj ulici, od Resavske ka Savskom trgu, kao i u Kneza Miloša oko Vlade Srbije.

Trolejbuski saobraćaj kroz Ulicu kneza Miloša bio je obustavljen na 20-25 minuta, ali da je sada normalizovan, a tramvaji 3,7, 9 i 12 saobraćaju skraćenim trasama.

(Telegraf.rs/ Tanjug)

Komentari

  • W

    Potpuno ih podržavam, ako se plate i penzije povećavaju, treba da se povećaju svima, a ne samo podmicuje vojska, policija, lekari zato sto moraju. Razumem da daju po pet hiljada Penzionerima koji primaju minimalac, ali ne razumem, koji primaju od 30.000,00 do100. 000,00hiljda zar nije ispravnije da se daju te pare ljudima koji primaju minimalac i ispod minimalac.

  • Ljubiša

    Mi smo samo za plemena.Lepo svaka familija jedno pleme,izaberu poglavicu,pa otimaju od drugog plemena,jer ni sa čim,i ni sa kim nismo zadovoljni,a zakone ne poštujemo.Srbija da se rasparča na hiljade delova,pa bi nam onda valjda bilo bolje.Pozatvarati sve fabrike,svakog ostaviti bez posla,pa ko šta ulovi,neka jede.Struju i vodu zavrnuti,pa uz sveće da sedimo,a kišnicu da pijemo,jer srpska stoka nije za bolje.Ni sa čim zadovoljna.Da nam da neko mali prst mi bi celu ruku tražili.

  • ON

    Odakle ovoliko negodovanje? Malo malo pa neko protestuje. A vlast nikad jaca. Koliko cujem nama je ovde super. Čak se pravi i plan da ovi što su otišli da se vrate....

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima