• 0

Vesić: Fondacija "Кonrad Adenauer Štiftung" odala priznanje Beogradu

Vesić je nakon razgovora precizirao da se otvara nova kandelarija ove fondacije u Beogradu i zahvalio im na tome što, kako je naveo, veruju u Beograd i šire svoje aktivnosti ovde

  • 0

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić razgovarao je danas sa predstavnicima fondacije "Кonrad Adenauer Štiftung", koju je predvodio zamenik generalnog sekretara Gerhard Valers.

Vesić je nakon razgovora precizirao da se otvara nova kancelarija ove fondacije u Beogradu i zahvalio im na tome što, kako je naveo, veruju u Beograd i šire svoje aktivnosti ovde.

- Saradnja Grada Beograda i ove fondacije veoma je plodonosna. U nerednih godinu dana predstavnici grada boraviće u kancelarijama ove fondacije u Briselu, gde će učiti kako da zastupaju interese Beograda da bismo nakon toga otvorili sopstvenu kanacelariju u Briselu. Pored toga, pomažu nam na brojnim projektima, naročito u segmentu komunikacije sa građanima - naveo je Vesić.

On je dodao da su predstavnici ove fondacije oduševljeni kako se razvija Beograd.

- Iako imaju kancelarije u više stotina gradova u svetu, za njih je Beograd pravi primer kako jedan grad treba da se menja i razvija. Srećni smo što fondacija takvog ranga odaje priznanje Beogradu da je na pravom putu - istakao je Vesić.

U razgovoru su učestvovali glavni urbanista Marko Stojčić i zamenica predsednika Skupštine grada Andrea Radulović.

(Telegraf.rs)

Komentari

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima