• 4

Mirijevo u strahu: Usred noći čuli eksplozije, a onda su na parkingu ugledali plamen

Požar je bio podmetnut

  • 4

Dva dana posle eksplozije, nekoliko zapaljenih automobila i popucalih prozora, pojedini žitelji Mirijeva su i dalje u šoku nakon, kako su sami rekli, "noći provedene kao u Bejrutu".

Naime, u noći između nedelje i ponedeljka negde oko tri sata ujutro, začule su se eksplozije, a kada su stanari u Ulici Ljubiše Miodragovića pogledali kroz prozor, na parkingu su ugledali nekoliko zapaljenih vozila.

Dva automobila su potpuno uništena, još jedno vozilo je pretrpelo manja oštećenja, a čak i posle dva dana olupine su stajale na parkingu i podsećale na strašnu mirijevsku noć.

eksplozija mirijevo, zapaljeni automobili

Požar je podmetnut Printskrin: RTS

Snimci sa sigurnosnih kamera potvrdili su ono što se i pretpostavljalo - da je požar na automobilima podmetnut. Kamere su snimile dvojicu muškaraca kako polivaju benzinom jedan automobil i jedan džip, oba u vlasništvu istog stanara, ali i kako vatra kasnije "guta" dva vozila, dok je neko, kako se pretpostavlja policija, sklonila skupoceni džip koji nije odmah planuo.

- Te večeri je duvao jak vetar koji je nosio plamen. Stradao je moj auto, kao i komšijin. U šoku smo - rekla je za Beogradsku hroniku RTS stanarka Maja Vasić.

Kako se može videti na snimku sa kamera, njeno vozilo nije poliveno benzinom, ali se vatra proširila na njega sa susednog automobila, da bi se zatim začule eksplozije.

eksplozija mirijevo, zapaljeni automobili

Stanovnici su uznemireni incidentnom Printskrin: RTS

Zbog požara koji je usledio, jedno dete sa trećeg sprata zgrade ispred koje se desio ovaj stravičan događaj, zbog gušenja je završilo u bolnici.

Policija se, za sada, nije oglašavala oko ovog slučaja, osim potvrde da je istraga u toku. Ipak, među stanarima se mogu čuti svakakve priče, pa i one da je svojevremeno neko na parkingu izbušio gume na svim automobilima, da je u susednoj zgradi bilo i pucanja, da su pojedini stanovi prodavani dva-tri puta, kao i da je investitor nekih od ovih objekata u najmanju ruku - sumnjiv lik.

Video: Automobil eksplodirao usred vožnje, vozač u plamenu napustio vozilo

(Telegraf.rs/RTS)

Komentari

  • Ujka Zitko PFK

    Srecom sve se odigralo rano,tako da na ulici nije bilo prolaznika!

  • Alo

    Ulaz u kaludjericu pa ko Tamo kupuje stan

  • Tg

    Hahahaha Srbistan.

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima