• 8

Popločavanje trotoara, zamena drvoreda, nova rasveta: U toku je rekonstrukcija ulica u Lazarevcu

Rekonstrukcija ulice je u toku - poručio je zamenik gradonačelnika Goran Vesić

  • 8

Rekonstrukcija ulica u Lazarevcu je u toku, a zamenik gradonačelnika Goran Vesić o detaljima je obavestio je građane o tome dokle se stiglo, objavom na Fejsbuku.

- Ulica doktora Đorđa Kovačevića u Lazarevcu. Ova ulica je nastavak Ulice 1.300 kaplara i Ulice kralja Petra Prvog Karađorđevića, koje smo već rekonstruisali. Rekonstrukcija ulice je u toku, trenutno radimo popločavanje trotoara, zamenu drvoreda i njihovu zaštitu, novu rasveta, izgradnju dodatnih parking mesta, postavljamo novi mobilijar, menjamo azbestni cevovod i na ulica dobija novi asfalt sa podlogom - napisao je on u objavi na Fejsbuku.

(Telegraf.rs)

Komentari

  • Mirijevo

    Trebalo mi i drvece u Mirijevu da se sredi.Toliko je mracno nocu a posebno u ulici Koste Nadje i da se sredi ulicna rasveta.

  • Jovan

    Šta je falilo starom drveću? Iščupali ste velika stabla da bi obezbedili rođacima grejanje za zimu i zaboli ste u beton nekakve štapove i to na kraju novembra. Stvarno mozga nemate.

  • Stefan

    Ajde što je drveće na sred trotoara da biciklisti poginu nego što je drveće zasađeno uz beton tako da ne može da raste, a i ako se nekim slučajem primi korenje će podizati ploče. Svaka čast, samo napredno!

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima