• 0

"Hajde da ga merimo" bacio u smeće: Profesor koji je nosio nepristojnu majicu nije odgovarao za to

Ceo slučaj datira još od aprila ove godine, ali je šira javnost za to saznala pre nešto više od mesec dana

  • 0

"Bacio je majicu, upozoren je na nedolično ponašanje i to se više nije ponovilo", epilog je slučaja o bludnom profesoru jedne beogradske škole koga su roditelji okrivili za nedolično ponašanje prema učenicama.

Kako su tvrdili roditelji, profesor fizičkog vaspitanja J. M. je neke učenice dodirivao, u svlačionicu ulazio bez kucanja, jednoj je podizao majicu da bi se uverio da zaista ima hiruški rez, a dodatni šok roditelja izazavalo je kada u školu pojavio u majcu sa nepristojnim natpsiom "Ajde da ga merimo".

Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja obećalo je da će reagovati još tada i ispitati celokupan slučaj. Juče smo od Ministarstva prosvete tim povodom dobili odgovor, koji glasi ovako:

- Kada je reč o profesoru fizičkog vaspitanja i majici koja je pokrenula priču u medijima (bila je reklamnog karaktera) i nakon opomene profesor je majicu bacio - rečeneo je "Blicu" iz ovog Ministarstva.

Još su dodali i da je profesor upozoren na svoje nedolično ponašanje, i da se ono više nije ponovilo.

Inače, ceo slučaj datira još od aprila ove godine, ali je šira javnost za to saznala pre nešto više od mesec dana.

Tada je Vladan S, roditelj sedamnaestogodišnjakinje koja pohađa treći razred ove škole, izašao u javnost sa ovim slučajem, iako njegova ćerka, kako je rekao, nije imala problema sa profesorom, ali "da želi da digne svoj glas kako bi pomogao ostaloj deci koja doživljavaju neprijatne situacije".

- Pre nekoliko nedelja saznao sam na grupi da se roditelji žale na profesora. Roditelji pišu da njihove ćerke taj profesor pipka, podiže im majice, čak im je uletao u svlačionice bez kucanja. Čim sam to video pitao sam ćerku da li je to istina, što mi je ona potvrdila, ali negira da je nju maltretirao - ispričao je pre nešto više od oko mesec dana za "Blic" roditelj Vladan S.

Tada je rekao i da je profesor jednom prilikom, došao na čas u majici sa neprimerenim natpisom "Ajde da ga merimo".

- U toj školi je 90 odsto devojčica i mislim da nema smisla da se profesor pojavi sa takvim natpisom - dodao je on.

Video: Profesor fizičkog jednim udarcem slomio vilicu kolegi

(Telegraf.rs/Blic)

Komentari

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima