≫ 

U Beogradu kolone zbog šopinga: Nije kriva ni kiša, ni vikend, ni špic - već Crni petak

Da nije običan dan možete da se vidi na 500 metara od TC "Ušće"

  • 8

Mnogi su baš na današnji dan planirali da traže od šefova slobodan dan da isplaniraju sve u detalje, mnogi misle da će svratiti posle posla... Zahvaljujući potrencijalnim kupcima, u Beogradu je večeras pravi haos na ulicama, ali i u radnjama koje "praznuju" Crni petak.

Brojni Beograđani zaposeli su tržne centre i sve radnje koje imaju bilo kakav ozbiljan popust ili akciju. Bliži se i Nova godina, pa je ovo prava prilika da se uvežba šoping manija. Krenula je navala na prodavnice odeće, obuće, ali i tehničkih uređaja... Beograđani koji su poslepodne krenuli na posao masovno kasne i kažu da na ulicama u blizini tržnih centara sve stoji.

Prema svim izveštajima, taksista, kolega koje se vraćaju kući, kolone kupaca hrle ka TC "Ušće", pa su viđene gužve i na pešačkim prelazima, a stotine automobila pokušava da nađe parking mesta.

Kolona vozila koja ide iz pravca centra grada proteže se skoro do sredine Brankovog mosta. Od 17 časova, kolona se obično proteže ka centru grada, ali je sada u suprotnom smeru, ka Novom Beogradu, poručuju taksisti. Naoružajte se strpljenjem i, osim ako baš morate, ne idite u tom pravcu.

U tržnim centrima se mogu videti redovi po buticima i prodavnicama, posebno onima koje su ponudile prave, ozbiljne popuste,  a redovi su čak i na pokretnim stepenicama između spratova. Kpoaca ili samo "razgledača" ima svih generacija, od sedam do 77 godina.

Glavna navala se ipak očekuje predveče i tokom večeri, pa isplanirajte svoje vreme.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA