≫ 

Zvanično počela Beogradska zima: Vesić najavio 800 sati programa na 20 lokacija u gradu

Sadržaji će biti prikazivani do Sretenja; u međuvremenu slede Ulica otvroenog srca, Božićno seoce...

  • 6
Goran Vesić Foto: SKUPŠTINA GRADA

Otvaranjem Trga bajki na kojem će najmlađi Beograđani, svakoga dana od 12.00 do 19.00 časova, imati priliku da slušaju bajke, gledaju predstave, učestvuju u radionicama..., večeras je zvanično otpočela manifestacija Beogradska zima.

Trg bajki otvoren je tradicionalno peti put zaredom na platou ispred zgrade Opštine Zvezdara, a osim najmlađih, koji su uživali u igri sa klovnovima i muzičkom programu, prisustvovali su i zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić, zamenica predsednika opštine Zvezdara Violeta Filip i direktor UK Vuk Stefanović Karadžić Svetislav Goncić.

Vesić je u izjavi novinarima podsetio da je za ovu godinu u okviru manifestacije Beogradska zima, koja će trajati od večeras do Sretenja - Dana državnosti, 15. februara, pripremljen veoma bogat program koji će trajati više od 700, 800 sati.

Naveo je da će u tom periodu biti mnogo programa, kako za turiste koji dolaze u Beograd, tako i za Beograđane, ali najviše za decu.

- Narednih dana će se polako otvarati jedan po jedan program, imamo na 20 lokacija u gradu i u centrima prigradskih opština, a sve više i više će biti sadržaja za decu - kazao je Vesić.

Goran Vesić Foto: SKUPŠTINA GRADA

Dodao je da trenutno najmlađima za potpuni užitak nedostaje sneg, kojeg će biti u narednim danima, ali ne u takvim količinama, kako kaže, koje deca očekuju da bi mogli da prave Sneška Belića.

- Nadam se da će ove zime biti i takvog snega tako da će najmlađima biti potpuna - naveo je zamenik gradonačelnika.

Goran Vesić Foto: SKUPŠTINA GRADA

Pozvao je sve Beograđane da uživaju u manifestaciji Beogradska zima, podsećajući da će u okviru nje biti otvoren i Trg otvorenog srca, Ulica otvorenog srca, Božićno seoce i mnogi drugi sadržaji.

Za odrasle Beograđane, ali i goste glavnog grada Srbije, kako je naveo Vesić, pripremljeni su programi, odnosno koncerti za doček Nove godine.

Goran Vesić Foto: SKUPŠTINA GRADA

Video: U čast Vladimira Putina fontana na Slaviji u bojama ruske zastave

(Telegraf.rs/ Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miloš

    1. decembar 2019 | 20:50

    Vesiću za ovo što ste doneli odluku o snabdevanju robom posle 20h, ja i moja porodica necemo glasati za vas. Uništo si me totalno finansijski jer nisam u mogućnosti da ostajem na poslu do 23h.

  • uros

    1. decembar 2019 | 22:27

    Stari i obrobani recept "hleba i igara" samo jako

  • Drasko

    1. decembar 2019 | 22:53

    Ne sumnjam bice kao i prosle god prvi sat dva padavina ulice ce biti neprohodne. Isto se tako govorilo , dobro me secanje sluzi pa onda citamo kako je sneg iznenadio putare 😃

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA