• 8

"Kids atletik" u beogradskim vrtićima: "Predložićemo da atletika i plivanje budu obavezni predmeti"

Mislimo da je važno da deci uzrasta od 5 i 6 godina pružimo priliku da se bave atletikom, naveo je zamenik gradonačelnika Beograda

  • 8

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić izjavio danas da je sa Atletskim savezom dogovoreno da se u vrtićima organizuje program "Kids atletik".

- Mislimo da je važno da deci uzrasta od 5 i 6 godina pružimo priliku da se bave atletikom jer je upravo atletika baza za sve ostale sportove - rekao je Vesić.

On je naveo je da će Grad Beograd uputiti zvaničan predlog Ministarstvu omladine i sporta da se atletika i plivanje uvrste kao obavezni predmeti u osnovne škole.

- Verujemo da ćemo na taj način doprineti da se deca više bave sportom - istakao je Vesić.

Zamenik gradonačelnika Beograda je danas govorio na konferenciji u "Štark areni" na kojoj je najavljeno da će u toj dvorani devetog decembra biti održan šesti "Megdan 21. veka" - najveći MMA i kik boks događaj u regionu, nastao 2017. godine, u kome učestvuju borci iz celog sveta.

Video: Održan atlestski javni čas Brzinom do zvezda

(Telegraf.rs/Tanjug)

Komentari

  • Realan

    Nema dovoljno vrtića ,a oni hoće da se deca bave atletikom,izgradite prvo vrtiće pa posle sve ostalo!

  • Дејан Младеновић

    Да деца у БГ имају пуно базена затворених и то да бирају!! Укупно једва 2 базена затворена --срамота!! Дају се паре за разне беспотребне небулозе

  • 193

    Pa ti idi zali se gradonacelniku svog grada,opstini itd. Cemu ta vecita zagrizenost za to sto sto dobijaju beogradjani? Te pare ne daju gradjani Srbije,vec gradjani grada.

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima